Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lähde lauluvastaanotolle

Kulttuuri
 
Terhi Vuotto maalaa kuvitteellista perhealbumia.
Terhi Vuotto maalaa kuvitteellista perhealbumia.

Taidemessujen kuvahälyssä yksittäinen teos on harvoin parhaimmillaan. Mutta messuilla näkee helposti kerralla paljon uutta – etenkin jos mielii teosta kotiseinään.

Art Fair Suomi täyttää Kaapelitehtaan viikonlopuksi. Eikä siellä tarvitse vain hiipiä teosseinien välissä. Heidi Kilpeläisen lauluvastaanotolle voi istahtaa kuuntelemaan tangoa.
Art Fair Suomi Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1C) 20. 9. saakka. La 11–20, su 11–18.

 
Kaksi tapaa kuvata kasvoja
Terhi Vuottoa ja Susanna Iivanaista kiinnostavat ihmiskasvot, yksityiskohdat ja akvarellimainen kädenjälki. Keikkuvasta ripustuksesta huolimatta Vuotto vetää pidemmän korren. Hänen kuvitteellisen perhealbuminsa henkilöt ovat rujoja, Iivanaisen maalaamat kasvot tarkasti viimeisteltyjä.
Näyttely Galleria Katariinassa (Kalevankatu 16) 4. 10. saakka. Ti–pe 11–17, la–su 12–16.

 
Maalauksia ja taustarokkia
Nykyään vähän joka toisessa helsinkiläisessä putiikissa ja kahvilassa toimii myös galleria. Ja hyvä niin! Kuvataiteen esityspaikoista on krooninen pula. Yksi tuoreista tulokkaista on Tiketti-lippufirman galleria. Siellä hissutteluun tottuneen pitää vähän sulatella taustalla pauhaavaa rokkia. Mutta Sarparannan kaunistelemattoman yhteiskunnallisiin maalauksiin se kyllä sopii.
Sampsa Sarparanta: Kerran olimme kauniita 23. 9. saakka Tiketti Galleriassa (Urho Kekkosen katu 4–6). Ma–pe 11–19, la 12–18, su 12–16.

 
Jotakin ihan muuta: Joskus on hyvä pysähtyä kuuntelemaan. Mikko H. Haapojan ääni-installaatio nappaa öiseen Helsinkiin, jossa kirkuvat lokit ja hurisevat autot. Äänimaisemat tarjoavat oivan taustan myös Hannes Heikuran yöllisille valokuville.
Helsingin reitit – Hämärä Virka-galleriassa (Sofiankatu 1) 8. 11. saakka. Ma–pe 9–19, la–su 10–16.

Hanna Råst voitti Art Fair Suomi -messuilla jaetun Artproof-palkinnon sarjallaan Pine Needles. Kuvassa Of the Same Blood.
Hanna Råst voitti Art Fair Suomi -messuilla jaetun Artproof-palkinnon sarjallaan Pine Needles. Kuvassa Of the Same Blood.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat