Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n uusi musiikkiohjelma Pop Corner tuo ruutuun Suomen kiinnostavimmat popnimet – Katso, kuinka Samae Koskinen versioi Robinia

Kulttuuri
 
Uutuus: Samae Koskinen avaa HSTV:n Pop Cornerin
Uutuus: Samae Koskinen avaa HSTV:n Pop Cornerin
HSTV:n Pop Corner on musiikkitoimittaja Ilkka Mattilan juontama perinteinen ja suoraviivainen ohjelma pop-musiikista. Ohjelman ensimmäisenä vieraana on Samae Koskinen, joka esittää suosikkinsa omasta tuotannostaan ja yllättävän cover-biisin.

HSTV:ssa alkaa tänään uusi, suomalaisen nykypopmusiikin syövereihin sukeltava ohjelma Pop Corner. Siinä Helsingin Sanomien musiikkitoimittajan Ilkka Mattila tapaa musiikillisessa nurkakauksessaan joka viikko yhden ajankohtaisen ja kiinnostavan artistin.

Artistien kanssa pureudutaan uran eri vaiheisiin, ja lisäksi muusikot soittavat livenä omaa musiikkiaan.

Jokaisessa jaksossa tavataan myös takavuosien Nyt-liitteestä tutuksi tullut Rockpoliisi, nyt lihallisessa muodossa.

EnsimmäisessäPop Cornerin jaksossa tavataan Samae Koskinen. Ohjelmassa selviää, kuinka "jurona riihimäkeläisenä indierokkarina aloittaneesta" Koskisesta on tullut omasta elämästään suomenkielisiä lauluja ammentava artisti.

Suunnanmuutoksen jälkeen Koskinen on huomannut, kuinka hänen musiikkinsa vastaanotto keikoilla on muuttunut: nykyään keikat ovatkin yhteisiä tilanteita, joissa jopa lauletaan yhdessä.

"Tekstit ovat ne pelimerkit, joilla mä pelaan, näköjään. Ihmiset haluavat tilanteita, jotka koskettavat ja puhuttavat heitä. Että hei, mähän olen tuo kappaleen läskimulkku."

Jokaisessa jaksossa muusikot saavat esitettäväkseen myös vapaavalintaisen coverkappaleen.

Koskisen valinta on yllättävä: Robinin  Faija skitsoo, joka Koskisen mukaan on koskettava kappale isyydestä. Hän omistaa sen omalle isälleen, joka heitti laulajan AC/DC:n keikalle, vaikka tämä on jo 36.

"Eikä hän yhtään skitsonnut."

Jokainen Pop Cornerin uusi jakso on nähtävissä keskiviikkoisin osoitteessa hs.fi/kulttuuri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat