Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Louhimiehen tv-sarja Yhdysvaltoihin

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Aku Louhimiehen ohjaaman televisiosarja Rebellionin esitysoikeudet Yhdysvalloissa on myyty Sundance TV -yhtiölle. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessaan.

Rebellion on Louhimiehen Irlannissa kesällä ohjaama viisiosainen sarja, joka käsittelee Irlannin historiallista käännekohtaa, Pääsiäiskapinaa. Siitä tulee ensi vuonna kuluneeksi sata vuotta.

Sarjassa näyttelevät muun muassa Brian Gleeson, Sarah Greene ja Charlie Murphy.

Sundance TV on yhdysvaltalainen kanava, joka korostaa ohjelmistossaan taiteellisempaa tuotantoa. Kanava on profiililtaan kytköksissä Sundancen tunnettuun elokuvafestivaaliin, jonka perustaja on näyttelijä-ohjaaja Robert Redford. Redfordin nimi mainitaan kanavan taiteellisen profiilin yhteydessä usein innoittajana.

Yhtiön ohjelmistovastaava Joel Stillerman kehuu tiedotteessa Louhimiehen ohjaamaa Rebellionia kiinnostavaksi draamaksi, jonka henkilöt ovat monimutkaisia ja innostavia.

"Haluamme tarjota yleisöllemme omaperäistä tuotantoa ympäri maailman ja uskomme lisäksi että tämän sarjan esittämät taistot ja voitot koskettavat myös tämän päivän katsojaa", Sundance TV:n Stillerman toteaa.

Kaapelikanava Sundance Tv:stä tulee samalla sarjan osatuottaja päätuottaja Zodiak-yhtiön rinnalle. Draamasarjan on tilannut Irlannin yleisradioyhtiö RT. Sarja valmistuu ensi vuodeksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat