Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Scandinavian Music Group: Laulu kuolleesta rakastetusta

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Pop Corner: Terhi Kokkonen laulaa Laulun kuolleesta rakastetusta
Pop Corner: Terhi Kokkonen laulaa Laulun kuolleesta rakastetusta
HTSV: Pop Cornerissa kuullaan tälläkin kertaa vieraan valitsema cover-numero. SMG:n Terhi Kokkosen valinta on Kaj Chydeniuksen ja Marja-Leena Mikkolan klassikko Laulu kuolleesta rakastetusta. ”Se on karaokebiisini, mutta myös hieno ja kaunis laulu”, Terhi Kokkonen perustelee.

Terhi Kokkonen: "Meitä pyydettiin esittämään tässä ohjelmassa joku cover-versio, ja kerrottiin, että se voi olla joku kappale, jota olette aiemmin esittäneet.

Me ei ole esitetty covereita, ja kun meillä oli samaan aikaan tosi paljon muita töitä, niin me valittiin Laulu kuolleesta rakastetusta, koska se on mun karaokebiisini ja sen mä osaan ennestään.

Mutta vakavasti puhuen se on myös tosi kaunis ja hieno kappale. Siitä on useita versioita, ja myös Anki on laulanut sen. Me mietittiin lainakappaleeksi myös jotain Ankia, koska hän on ollut mun suosikkejani, ei niinkään jostain lapsuudesta vaan ihan näin aikuisiälläkin, mutta valittiin kuitenkin tämä.

Laulu kuolleesta rakastetusta -kappaleesta tehdyistä versioista mun suosikkini on kuitenkin Kristiina Halkolan versio. Kristiina vetää sen tosi hienosti, niin kuin kaiken mitä Kristiina vetää."

 

Scandinavian Music Groupin uusi albumi Baabel ilmestyy perjantaina 16. 10. Yhtye esittää Pop Cornerissa levyltä kaksi kappaletta: hs.fi/hstv/popcorner

Terhi Kokkonen
Terhi Kokkonen
Pop Corner: Scandinavian Music Groupille Ultra Bra on muisto vain
Pop Corner: Scandinavian Music Groupille Ultra Bra on muisto vain
Scandinavian Music Group on kulkenut pitkän matkan juuriltaan. Yhtyeen lauluntekijät Terhi Kokkonen ja Joel Melasniemi olivat kantavia voimia Ultra Bra .yhtyeessä, joka oli vuosituhannen taitteessa Suomen suosituin yhtye. Tällä viikolla ilmestyvä Baabel on jo kahdeksas Scandinavian Music Groupin albumi.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat