Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paula Vesala näyttelee pääosan Oscar-ehdokas Selma Vilhusen pitkässä elokuvassa

Kulttuuri
 
PMMP:n Paula on nyt pelkkä Vesala
PMMP:n Paula on nyt pelkkä Vesala
Sooloartistiksi ryhtynyt Paula Vesala kertoo miksi hän haluaa esiintyä pelkällä sukunimellään. Kuvaus ja leikkaus: Leif Rosas

Selma Vilhusen uuden elokuvan kuvaukset alkavat marraskuussa. Tyttö nimeltä Varpu on Vilhusen ensimmäinen pitkä elokuva. Ohjauksen lisäksi hän vastaa elokuvan käsikirjoituksesta.

Vilhunen tunnetaan parhaiten lyhytelokuvastaan Pitääkö mun kaikki hoitaa, joka oli Oscar-ehdokkaana vuonna 2014.

Tyttö nimeltä Varpu -elokuvassa Varpua esittää 12-vuotias Linnea Skog, ja Varpun yksinhuoltajaäitiä esittää Paula Vesala. Kaksi vuotta sitten lopettaneesta PMMP-yhtyeestä parhaiten tunnettu Vesala on ollut tänä syksynä mukana myös Alli Haapasalon tulevan Syysprinssi-elokuvan kuvauksissa.

”Varpun vanhemmat ovat vähän epäkelpoja tai eivät ainakaan ihan aikuisia. Lapsen ja äidin roolit on keikahtaneet toisin päin”, Vesala kertoo.

Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan aikuispäärooli on Vesalan mielestä hänen elämänsä vakavin rooli.

Elokuvan yhtenä teemana on isän etsiminen. Vesala kertoi viime vuoden Vain elämää -sarjassa omasta isästään, joka kuoli ennen Paulan syntymää. Myös isäpuoli kuoli, kun Vesala oli parikymppinen.

”Elokuvan tarina on vähän surullinen, mutta Selman tapa kertoa on niin symppis, että aikaan se välillä naurattaa”, Vesala kuvailee. ”Siinä on vähän samaa kuin Pitääkö mun kaikki hoitaa -lyhärissä, sitä arjen kohellusta.”

Leif Rosas
Paula Vesala julkaisee soololevyn.
Paula Vesala julkaisee soololevyn.
Leif Rosas
Paula Vesala
Paula Vesala
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat