Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Euroopan suurimman sanomalehden Bildin päätoimittajaksi ensi kertaa nainen

Kulttuuri
 
ruutukaappaus bild.de
Kuvakaappaus saksalaisen Bild-lehden nettisivuilta. Vasemmalla uusi päätoimittaja Tanit Koch ja oikealla nykyinen päätoimittaja Kai Diekmann.
Kuvakaappaus saksalaisen Bild-lehden nettisivuilta. Vasemmalla uusi päätoimittaja Tanit Koch ja oikealla nykyinen päätoimittaja Kai Diekmann. Kuva: ruutukaappaus bild.de

Saksan suurimman sanomalehden päätoimittajana aloittaa ensi vuoden alussa Tanit Koch, 38.

Nykyinen päätoimittaja Kai Diekmann, 51, siirtyy Bildin kustantajaksi ja siten kaikkien Bild-lehtiryhmän julkaisujen johtoon. Diekmann on johtanut Bild-lehden toimitusta vuodesta 2001.

Tanit Koch työskentelee Bild-lehden varapäätoimittajana ja viihdetoimituksen päällikkönä. Aiemmin hän on ollut Die Welt -lehden päätoimituksen jäsen ja johtanut Bild-lehden Hampurin-paikallistoimitusta.

Axel Springer -mediakonserniin kuuluvat Bild, Die Welt, Welt am Sonntag, N24-uutiskanava ja kymmenet aikakausilehdet.

Tanit Koch on ensimmäinen nainen Bild-lehden päätoimittajana. Hän aloitti uransa Axel Springer -konsernissa harjoittelijana vuonna 2005. Koch on juristi ja opiskellut myös politiikan tutkimusta.

Iltapäivälehti Bild on Saksan ja Euroopan laajalevikkisin sanomalehti. Sillä on suuri rooli Saksan politiikan journalismissa.

Bild on tunnettu kampanjastaan Kreikan apupaketteja vastaan. Syyskuussa pakolaisten määrän kasvaessa Bild otti monien yllätykseksi myönteisen näkökulman Saksaan tulijoihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat