Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vain elämää: Jäähdyttelyä duetoilla

Kulttuuri
 

Päätösjakson duettoversioissa artistien takki alkoi olla jo tyhjä.

Virve Rosti & Antti Tuisku: Kun Chicago kuoli 3/5

Virve Rostin tunnetuimman kappaleen tulkinnassa pirteintä oli svengaavasti ja hypnoottisesti piiskaava soul-komppi. Rostilta vanha kappale tuli selkäytimestä, ja Tuiskukin lauloi melko säyseästi.

Sanni & Maija Vilkkumaa: Supernova 3/5

Koskettimia soittavan Vilkkumaan ja kitaralla komppaavan Sannin duetto toi etäisesti mieleen ruotsalaisen First Aid Kitin modernin kantrin. Varsinkin Vilkkumaa lauloi poikkeuksellisen hienosti alarekisteristä kontrastiksi Sannin nasaalille.

Pave Maijanen & Virve Rosti: Joki ja meri 2/5

Sovituksessa oli menneiden vuosikymmenten sointia ja 12-kielisen kitaran hipahtavaa helinää. Maijanen ja Rosti tekivät perussuoritukset kauden aikuisimmassa esityksessä.

Maija Vilkkumaa & Anssi Kela: Lissu ja mä 2/5

Vilkkumaan tuoreen albumin ensimmäinen singlekappale ei ole alkuperäisenäkään kovin radikaali, mutta Anssi Kelan kanssa siitä tuli melkoista retroa. Täysin palkein lauletuissa kertosäkeissä oli myös hard rock -parodian henkeä.

Antti Tuisku & Ville Galle: Keinutaan 2/5

Hauska ja rentoutunut pophitti, mutta vailla yllätyksiä, koska Ville Galle vieraili jo kappaleen levytetyssä alkuperäisversiossa.

Anssi Kela & Sanni: Piirrä minuun tie 3/5

Kelan 80-lukutrippi jatkui uusimman levyn balladilla. Sanni lauloi yllättävän suorasti ja ilman aiemmista jaksoista tutuiksi tulleita maneerejaan. Jyskäävästi etenevän slovarin tunnelma oli kuin Top Gun -elokuvan soundtrackilta.

Ville Galle & Pave Maijanen: Etenee 4/5

Hieman tylsän duettoerän viime metreillä tunnelma nousi komeasti Ville Gallen ja Maijasen tulkinnalla Etenee-kappaleesta, joka on alkuperäisenäkin JVG:n tarttuvimpia hittejä. Sukupolvet kohtasivat luontevasti, ja kappaleen rehvakas ja henkseleitä paukuttava sanoma oli osuva päätös poikkeukselliselle Vain elämää -kaudelle, jonka aikana ei paljon nyyhkitty.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat