Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teemu Selänne siirtyy tv-uralle: isännöi urheilutähtien omaa Supertähdet-sarjaa

Kulttuuri
 
Teemu Selänne isännöi Nelosen uutta Supertähdet-tv-spektaakkelia: "Kutsun viisi supertähteä luokseni Kaliforniaan"
Teemu Selänne isännöi Nelosen uutta Supertähdet-tv-spektaakkelia: "Kutsun viisi supertähteä luokseni Kaliforniaan"
6 supertähteä, 6 uskomatonta uraa ja 6 elämäntarinaa. Nelosen tänään julkistama Supertähdet-viihdeohjelma on kevään 2016 historiallisin tv-spektaakkeli.

Teemu Selänne päätti äskettäin jääkiekkoilijan uransa, ja nyt jatkosuunnitelmatkin alkavat selvitä. Selänne on siirtymässä televisioalalle.

Selänne isännöi jatkossa Nelosen uutta viihdeohjelmaa Supertähdet. Kahdeksanosainen sarja nähdään kanavalla huhtikuusta alkaen.

Nelonen kertoo tiedotteessaan, että samaisessa ohjelmassa tullaan näkemään myös joukko muita ”suurimpia suomalaisia tähtiä”.

Myös muut tähdet tulevat urheilun puolelta. Heidän nimensä paljastetaan ensi vuoden alussa.

Selänne ja viisi muuta suomalaista supertähteä matkaavat ensi keväänä kuvauksiin Etelä-Kaliforniaan, Selänteen kotiin. Tähtien on tarkoitus asettua keskustelemaan saman pöydän ääreen.

”Me pidetään hauskaa ja muistellaan uraa – ja kaikkea mitä siinä on matkan varrella käynyt. Vain toinen urheilija tietää, mitä toinen on käynyt läpi, ja mitä uhrauksia siihen kuuluu, kuten vastoinkäymisiä ja loukkaantumisia, ja miten niistä noustaan. Ohjelmassa päästään ihon alle siitä, mitä tämä urheilijan elämä oikeastaan on ollut”, Nelosen haastattelema Selänne kertoo.

Supertähdet-sarjan idea muistuttaa hieman Nelosen toista suosittua formaattia Vain elämää -sarjaa. Myös Supertähdissä jokaisella vieraalla ja myös isännällä on ”oma päivänsä”. Kyseisen päivän tähti saa aina valita päivän ohjelman.

Vain elämää -sarjan tapaan myös Supertähdissä istutaan illallisella. Musiikkiesitysten seuraamisen sijaan illallisella katsellaan jättiscreeniltä päivän tähden uran hienoimpia hetkiä.

Sarjan Nelonen Medialle tuottaa Yellow Film & TV.

Nelonen ja Helsingin Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Markku Ulander / Lehtikuva
Jääkiekkoilijan uran jättäneestä Teemu Selänteestä tulee tv-tähti, kun hän alkaa isännöidä Nelosen uutta Supertähdet-sarjaa.
Jääkiekkoilijan uran jättäneestä Teemu Selänteestä tulee tv-tähti, kun hän alkaa isännöidä Nelosen uutta Supertähdet-sarjaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat