Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultaisista Venloista kisaa sarja, jota ei ole vielä nähty – tänään julkaistiin vasta traileri

Kulttuuri
 
Yellow Film & TV
Downshiftaajat-sarjassa näyttelevät muun muassa Jussi Vatanen ja Iina Kuustonen.
Downshiftaajat-sarjassa näyttelevät muun muassa Jussi Vatanen ja Iina Kuustonen. Kuva: Yellow Film & TV

Esiraati on valinnut tämän vuoden ehdokkaat televisioalan Kultaisten Venlojen saajiksi. Palkinnoista on kisaamassa eri kategorioissa tässä vaiheessa yhteensä 50 televisio-ohjelmaa ja 21 tekijää.

Ehdokkaiden joukosta nousee esiin varsinkin Downshiftaajat-sarja. Sarjasta tekee erityisen ensinnäkin se, ettei sitä ole vielä esitetty suurelle yleisölle.

Toinen erityispiirre on se, että kyseessä on Suomen ensimmäinen viihdepalveluun tehty laajamittainen draamasarja.

Downshiftaajat on kymmenosainen, kahdesta ystäväpariskunnasta kertova draamasarja. Sarja on nähtävissä Elisa Viihteessä ensi keskiviikosta lähtien. Tänään tiistaina sarjasta julkaistiin traileri.

Sarjassa näyttelevät muun muassa Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Mikko Leppilampi, Niina Lahtinen ja Anna-Leena Härkönen.

Kultaisessa Venlassa Downshiftaajat kisaa parhaan draamasarjan palkinnosta. Muita ehdokkaita kategoriassa ovat Hinnalla millä hyvänsä, Koukussa, Roba 2 ja Syke 2.

Downshiftaajien, Koukussa-sarjan, Sykkeen ja Roban tekijät eli ohjaajat, käsikirjoittajat ja näyttelijät ovat vahvasti edustettuina myös Kultaisen Venlan tekijäkategoriassa.

Esiraadin nyt valitsemien ohjelmien joukosta Televisioakatemian 400 televisioalan ammattilaista äänestää lopulliset finalistit. Jokaisesta kategoriasta valitaan kolme finalistia.

Kultainen Venla -finalistit julkistetaan joulukuun puolivälissä. Voittajat palkitaan tammikuussa Kansallisoopperasta lähetettävässä suorassa lähetyksessä.

Kaikki Kultaisen Venlan ehdokkaat voi nähdä täällä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat