Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arpa ratkaisi: Pekko Pulakka soittaa jo maanantaiaamuna Sibelius-viulukilvassa

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Sibelius-kilvan Nancy, Kasmir ja Pekko paljastavat aseensa
Sibelius-kilvan Nancy, Kasmir ja Pekko paljastavat aseensa
HSTV pyysi kolmea Sibelius-viulukilvan osallistujaa kertomaan upeista arvoviulusta, joilla he saavat osallistua maanantaina 23. marraskuuta alkavaan koitokseen. Samalla Nancy Zhou, Pekko Pulakka ja Kasmir Uusitupa antavat soittonäytteen Jean Sibeliuksen viulukonserton alusta ja lopusta. Toimittaja: Vesa Sirén, kuvaus: Arttu Luhtala ja Janne Järvinen, leikkaus: Arttu Luhtala ja Janne Järvinen

Arpa ratkaisi Tasmaniasta Australiasta saapuneen Katerina Nazarovan 11. kansainvälisen Jean Sibelius -viulukilpailun ensimmäiseksi kilpailijaksi. Hän soittaa alkuerän aluksi maanantaiaamuna klo 10 Helsingin Konservatorion konserttisalissa (Ruoholahdentori 6). Alkuerät soitetaan maanantaista keskiviikkoon klo 10 ja klo 17.

Nazarovasta lähtien kilpailijat soittavat aakkosjärjestyksessä. Toisena soittaa siis japanilainen Seiji Okamoto klo 10.30. ja jo kolmantena Pekko Pulakka klo 11. Muista suomalaisista Kasmir Uusitupa soittaa tiistaiaamuna klo 10 ja Juho Valtonen heti hänen jälkeensä klo 10.30. Sara Etelävuori soittaa tiistaina klo 18.30.

Esikarsinnan läpäisi 45 viulistia, joista soittamaan on saapunut 39 viulistia. Välieriin pääsevät noin 20 viulistia kerrotaan keskiviikkoiltana noin klo 21.30. Välierät ovat samassa salissa perjantaista sunnuntaihin klo 10 ja klo 17 ja finaalit Musiikkitalossa 1.–3. joulukuuta klo 18.

Kilpaan liittyviä haastatteluja, näkökulmia ja kilvan edetessä myös arvioita löydät osoitteesta www.hs.fi/kulttuuri. Lisää kilpailusta myös osoitteessa www.sibeliuscompetition.fi.

Oikaisu 23.11. klo 15.30: Sara Etelävuoren alkueräsoiton ajankohta oli aikaisemmassa versiossa väärin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat