Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eagles of Death Metal -dokumentti poistettiin festivaalin ohjelmistosta – solisti murtui viikonlopun haastattelussa

Kulttuuri
 
Tuore dokumentti The Redemption of the Devil kuvaa muun muassa Jesse Hughesin vihmiistä katoliseksi papiksi. Kuvakaappaus dokumentin trailerista Youtubesta.
Tuore dokumentti The Redemption of the Devil kuvaa muun muassa Jesse Hughesin vihmiistä katoliseksi papiksi. Kuvakaappaus dokumentin trailerista Youtubesta.

Rockyhtye Eagles of Death Metal -yhtyettä käsittelevä dokumentti on vedetty parhaillaan käynnissä olevan Amsterdamin kansainvälisen dokumenttifestivaalin ohjelmistosta, kertoo The Guardian. The Redemption of the Devil -niminen dokumentti seuraa yhtyeen karismaattista nokkamiestä Jesse Hughesia.

BBC:n mukaan elokuvan näytökset peruttiin, koska ajoitus ei tuntunut sopivalta näin pian Bataclanin iskujen jälkeen.

Eagles of Death Metal oli soittamassa keikkaansa Pariisissa Bataclan-klubissa perjantaina 13. marraskuuta, kun terroristit hyökkäsivät paikalle ja surmasivat 89 ihmistä.

Dokumentti kuvaa neljäkymmentä vuotta täyttävän Hughesin arkea, jossa yhdistyvät niin musiikki, politiikka, uskonto kuin seksikin.

Rolling Stone -lehden mukaan Hughes vihittiin dokumentin teon aikana katoliseksi papiksi. Konservatiivisista mielipiteistään tunnettu muusikko harkitsi myös paluuta politiikkaan, taisteli ainoan lapsensa huoltajuudesta sekä aloitteli suhdetta entisen aikuisviihdetähden Tuesday Crossin kanssa.

Dokumentissa kuvataan myös Hughesin ja tämän parhaan lapsuudenystävänsä Josh Hommen valmistautumista Eagles of Death Metalin vuosia odotetun Zipper Down -levyn julkaisuun.

The Redemption of the Devil -dokumentin on ohjannut Vice Magazinen vastaava tuottaja ja musiikkipäällikkö Alex Hoffman. Hän on myös Eagles of Death Metal -yhtyeen jäsenten pitkäaikainen ystävä.

Hoffman on perustanut Vicen alaisuuteen Noisey-musiikkikanavan, jossa Jesse Hughes on isännöinyt omaa videosarjaa.

Vicen The Redemption of the Devil -dokumentti julkaistiin iTunesissa lokakuun alussa. Samana päivänä julkaistiin myös Eagles of Death Metalin Zipper Down -levy.

Hughes ja Homme antoivat viikonloppuna Vicen perustajalle Shane Smithille tuhoisan illan tapahtumia kertaavan haastattelun, josta julkaistiin etukäteen pieni ote.

Haastattelussa Hughes kertoo, kuinka osa konserttiyleisöstä ryntäsi tulituksen alkaessa yhtyeen pukuhuoneeseen.

”Tappajat pääsivät sisään ja tappoivat heistä jokaisen – paitsi pojan, joka piiloutui minun nahkatakkini alle”, Hughes kertoo videolla.

”Ihmiset esittivät kuollutta ja olivat tosi peloissaan. Suuri syy siihen, miksi niin moni kuoli, oli se, että monet eivät halunneet jättää ystäviään ja se, että monet menivät ystäviensä suojaksi”, Hughes kertoo ääni murtuen.

Vice julkaisee koko haastattelun tällä viikolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat