Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Death Hawks hakee inspiraatiota 1960-luvun hippirockista

Kulttuuri
 
Pop Corner: Death Hawks ammentaa 60-luvun hippirockista
Pop Corner: Death Hawks ammentaa 60-luvun hippirockista
HSTV:n Pop Cornerissa Death Hawks esintyy täydellä kokoonpanolla. Mukana on muun muassa neljä syntetisaattoria, tenorisaksofoni ja autoharppu. Lisäksi riihimäkeläis-tamperelainen yhtye kertoo musiikkinsa juurista, jotka ulottuvat tästä päivästäkauas 1960-luvun hippirockiin.

Riihimäkeläis-tamperelainen Death Hawks on noussut viime vuosina kotimaisen vaihtoehtorockin terävimpään kärkeen. Marraskuun alussa kolmannen albuminsa julkaissut yhtye aloitti uransa suoraviivaisemmalla hardrockilla, mutta on liikkunut vähitellen kohti psykedeelisen ja progressiivisen rockin sointia.

Suurelle yleisölle englanniksi laulava Death Hawks on jäänyt vielä melko tuntemattomaksi, mutta yhtye on löytänyt yleisöä myös ulkomailta.

HSTV:n Pop Cornerissa Death Hawks soittaa täydellä kokoonpanolla ja kalustolla. Mukana on muun muassa neljä syntetisaattoria, tenorisaksofoni ja autoharppu. Yhtye esittää kaksi kappaletta uudelta albumiltaan ja kertoo musiikkinsa juurista, jotka ulottuvat kauas 1960-luvun hippirockiin.

”Varsinkin esiintymisessä inspiraatiota tulee sieltä edelleen aika paljon. Olen aina tykännyt siitä, että kun menee katsomaan bändin keikkaa, niin ei voi tietää etukäteen mitä tulee tapahtumaan.”, yhtyeen laulaja ja kitaristi Teemu Markkula sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat