Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laura Lindstedtin Finlandia-kiitospuhe puhutti Twitterissä

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Laura Lindstedt piti poikkeuksellisen poliittisen kiitospuheen saatuaan torstaina kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon. Sosiaalisessa mediassa puhe herätti vilkasta keskustelua.

Lindstedt sai osakseen sekä haltioituneita kehuja ja kiitoksia että pilkkaa ja paheksuntaa.

Madventures-journalisti Riku Rantala: ”Vuoden palkintopuhe Laura Lindstedtiltä. Tulee mieleen Arto Salmisen Koskenkorva-palkintopuhe -98. Maximum respect!”

Muusikko Tommy Lindgren: ”Mahtavaa tylytystä hallituksen koulutus- ja sivistyspolitiikalle Finlandia-palkitulta. Arvostan.”

Bloggari ja toimittaja Vesa Linja-aho: ”Apua, nainen sai verovapaan apurahan!”

Toimittaja Emilia Kukkala: ”Laura Lindstedt näyttää, miten Finlandia-voitetaan muuttumatta heti vaarattomaksi kulttuurieliitiksi. Big up!”

Stand up -koomikko, toimittaja Jukka Lindström: ”´Äh, älykäs kriittinen nainen! Voi kunpa Hector olisi vaan antanut sen Finlandia-palkinnon Cheekille.´ - Suomen älymystö”

Toimittaja Sammeli Heikkinen: ”Historian elävöittämisen palkinto @ristoerkkijuhan:lle ja @TimoHaapala:lle! Melkein kuin olisi oikeasti 70-luvulla!”

Toimittaja Tommi Nieminen: ”Risto Volanen kutsuu Finlandia-voittaja Lindstedtiä post-stalinistiksi. Just yhtä fiksua kuin väittää vuorineuvoksia post-1918-lahtaajiksi.”

Toimittaja Tuomas Enbuske: ”Haluaisin mielelläni lukea #Finlandia-palkintovoittajan oman vaihtoehtobudjetin ja käydä läpi sen tarkasti.”

Uutispäällikkö Ilkka Ahtiainen, MTV3: ”Hyvä kommentti @KoskinenMika! Lindstedtillä on nyt velvollisuus kertoa miten hän ratkaisee Suomen talouskurimuksen.”

Bloggari Arto Köykkä: ”Otsikoista tuli turhia odotuksia. Lindstedtin Finlandia-puhe oli vain retoriikkaa ja sivistyssanoja. Muutkin ovat huomanneet samat ongelmat.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat