Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle: Krista Siegfrids sittenkin Ruotsin euroviisukarsinta Melodifestivaleniin

Kulttuuri
 
Kalle Parkkinen
Krista Siegfrids nähtiin viime vuonna Tartu mikkiin -ohjelmassa.
Krista Siegfrids nähtiin viime vuonna Tartu mikkiin -ohjelmassa. Kuva: Kalle Parkkinen

Suomea kaksi vuotta sitten Euroviisuissa edustanut poplaulaja Krista Siegfrids lähtee sittenkin mukaan Melodifestivaleniin.

Viime tammikuussa Siegfrids sanoi haastattelussa, että hän oli kieltäytynyt Melodifestival-kutsusta, sillä hän ei halunnut laulaa ruotsiksi. Yleensä suomenruotsalainen Siegfrids esiintyy englanniksi.

Tänä vuonna 55. kertaa järjestetty Melodifestivalen on Ruotsissa instituutio. Sen kautta valitaan vuosittain Ruotsin euroviisuedustaja, ja sen suorat tv-lähetykset keräävät Ruotsissa suuret yleisöt – joskus jopa suuremmat kuin itse Euroviisut.

Melodifestivalenin karsinnat järjestetään helmikuussa ja finaali maaliskuussa. Helmikuussa alkaa myös Uuden muusikin kilpailu, jonka Siegfrieds juontaa yhdessä Roope Salmisen kanssa.

Svenska Ylelle Siegfrids kertoo haaveilleensa Melodifestivaleniin osallistumisesta jo lapsena. Siksi hän tuli lopulta toisiin ajatuksiin ja lähetti kilpailuun muutamia kappaleita.

Valituksi tulleen Faller-kappaleen hän on kirjoittanut yhteistyössä ruotsalaisen laulaja-lauluntekijä Gabriel Alaresin sekä Starfish-nimellä tunnettujen tuottajien kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat