Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS alkaa julkaista uutta viikkolehteä

Kulttuuri
 
Fakta

HS Viikko ilmestyy perjantaisin

 HS Viikko on erikseen tilattava viikkolehti, joka ilmestyy perjantaisin.

 Tabloidilehti tulee päiväpostin mukana.

 Ensimmäinen numero ilmestyy 8. tammikuuta 2016.

 Lehti tarjoaa tuhdin paketin viikon kiinnostavimpia uutisia ja reportaaseja sekä muun muassa kulttuurisisältöä.

 HS Viikko on uusi vaihtoehto printtilehden tilaamiseen. Sisältö on valtaosin päivälehdessä tai HS.fi:ssä jo julkaistua.

 Tilaus pitää sisällään myös Kuukausiliitteen sekä HS:n kaiken digitaalisen sisällön kattavan Verkko Plus -tilauksen. Tilaushinta on 24,90 euroa/kuukausi.

 Näköislehtenä HS Viikko on kaikkien HS:n digi- ja yhdistelmätilaajien luettavissa.

Helsingin Sanomien tuoteperhe saa uuden jäsenen. Tabloidikokoinen viikkolehti HS Viikko tarjoaa perjantaisin yksissä kansissa tuhdin paketin viikon kiinnostavinta journalismia.

HS Viikko tuotetaan lähes tyystin jo julkaistuista Helsingin Sanomien jutuista. Näin ne lukijat, joille lehti ei tule päivittäin, saavat läpileikkauksen kuluvan viikon tarjonnasta. Uusi lehti tarjoaa viikonlopun lukupaketin myös niissä Suomen osissa, jotka eivät ole HS:n viikonvaihdejakelun piirissä.

Ensimmäinen numero ilmestyy heti loppiaisen jälkeen. HS Viikko on erikseen tilattava tuote, jonka tilaus pitää sisällään myös Kuukausiliitteen ja HS:n kaiken digitaalisen sisällön kattavan Verkko Plus -tilauksen.

Näköislehtenä HS Viikko on kaikkien HS:n yhdistelmä- ja digitilaajien luettavissa.

”HS Viikossa syvennetään ja taustoitetaan viikon journalistisia kohokohtia. Lehti tarjoaa laajan kokoelman maailmanluokan reportaaseja, vaikuttavia henkilöhaastatteluja sekä näköalan esimerkiksi politiikan kulisseihin ja taide-elämään. Tuoreisiin uutisiin lehti tarjoaa myös arvokasta taustatietoa ja analyysiä”, HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kuvaa.

HS:n toimitus valikoi viikoittain lehteen ajankohdan kiinnostavimmat uutiset ja reportaasit sekä runsaan kattauksen kulttuuri-, tiede- ja palvelusisältöä. HS Viikko keskittyy uutisissa ennen muuta valtakunnallisiin ja kansainvälisiin aiheisiin.

”HS Viikon sisältö kootaan suurelta osin päivittäisen Hesarin sisällöistä. Toimitamme artikkeleita kuitenkin myös uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi viikkolehden lukijoiden tarpeisiin. Lehti sukeltaa kerralla vielä syvemmälle kuin yksittäisenä arkipäivänä”, päätoimittaja Niemi kertoo.

Lukijatutkimusten mukaan uudelle lehdelle on selvästi tilausta. Lehti tulee perjantaina päiväpostin mukana.

”Monella alueella Suomessa viikonlopun sanomalehdet jaetaan vasta maanantaina. Uskomme, että HS Viikon kaltainen viikonlopun lukupaketti herättääkin noilla seuduilla suurta kiinnostusta”, Kaius Niemi arvioi.

HS Viikko ilmestyy kaksiosaisena, yhteensä noin sadan sivun pakettina.

A-osa on uutis- ja ajankohtaislukemistoa, B-osa pitkälti kulttuuriin, tieteeseen ja sivistykseen keskittyvä. B-osaan kokonaisuuteen kuuluvat myös koko viikon tv-tiedot.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat