Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaikeuksia on, mutta konkurssiin ei mennä, Radio Helsingin hallituksen puheenjohtaja Tomi Ruotimo sanoo

Kulttuuri
 
Kaisa Rautaheimo
Tomi Ruotimo ja Maria Veitola Radio Helsingin tiedotustilaisuudessa tammikuussa 2014.
Tomi Ruotimo ja Maria Veitola Radio Helsingin tiedotustilaisuudessa tammikuussa 2014. Kuva: Kaisa Rautaheimo

Radio Helsingin hallituksen puheenjohtaja Tomi Ruotimo myöntää, että talousongelmat jatkuvat, mutta konkurssiin asema ei ole hänen mukaansa menossa.

Työeläkevakuutusyhtiö Elo hakee Radio Helsingin taustayhtiötä Kaupunkitarinat Oy:tä konkurssiin Helsingin käräjäoikeudessa. Hakemus on jätetty oikeuteen lokakuun lopulla. Hakemuksesta kertoi tiistaina ensimmäisenä Kauppalehti.

Konkurssihakemuksella haetaan noin 50 000 euron vakuutusmaksusaatavia.

Ruotimon mukaan yhtiöt ovat tehneet maksusuunnitelman, jolla velat kuitataan pois. Myös käräjäoikeuden mukaan asian käsittelyä on siirretty ensi vuoden alkuun.

”Lokakuussa teimme suunnitelman 82 000 euron maksamisesta, sillä velan kokonaismäärä on se. Ensimmäisen neljänneksen maksoimme marraskuussa. Toisen maksamme nyt joulukuussa, minulla on rahat siihen”, Ruotimo sanoo.

Loput eli puolet suoritetaan Ruotimon mukaan tammikuussa.

Viimeisimpien talouspulmien taustalla on Ruotimon mukaan kesän heikko mainosmyynti. Tulot olivat vain noin 20 000 euroa kuukaudessa. Marraskuussa ne olivat Ruotimon mukaan jo 95 000 euroa.

Kesällä joukkorahoituksella kerättyä pääomaa käytettiin Ruotimon mukaan syksyllä toimittajien palkkojen maksuun ja freelancereiden palkkioihin. Kesällä kerätyn joukkorahoituksen yhteydessä rahoja kerrottiin käytettävän velkojen maksuun ja uusien kehityshankkeiden käynnistämiseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat