Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bolšoi-baletin tähti Svetlana Zakharova vierailee Kansallisbaletissa tammikuussa

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Damir Yusupov
Svetlana Zakharova tanssii Kansallisbaletissa Bajadeerin Nikiyan roolin. Kuvassa myös Vladislav Lantratov.
Svetlana Zakharova tanssii Kansallisbaletissa Bajadeerin Nikiyan roolin. Kuvassa myös Vladislav Lantratov. Kuva: Damir Yusupov

Bolšoi-baletin ensitanssija Svetlana Zakharova vierailee tammikuussa Kansallisbaletissa.

Uransa Mariinski-teatterissa Pietarissa ja Bolšoissa Moskovassa tehnyt Zakharova on myös Milanon La Scalan tähtitanssijoita. Lisäksi ukrainalaissyntyinen Zakharova on vieraillut maailman suurissa balettiryhmissä Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa.

Zakharova nähdään Kansallisbaletin ohjelmistoon palaavan Bajadeerin esityksessä 29. tammikuuta 2016 Nikiyan roolissa. Zakharovan partnerina Solorin roolissa nähdään Kansallisbaletin oma tähtitanssija Michal Krčmář ja Gamzattina Desislava Stoeva.

Kansallisbaletin kevätkausi alkaa Intiaan sijoittuvalla Bajadeerilla, joka on ollut Kansallisbaletin ohjelmistossa viimeksi keväällä 2012. Bajadeeri kertoo soturi Solorin, temppelitanssija Nikiyan ja prinsessa Gamzattin kolmiodraamasta.

Yhteensä Bajadeeri nähdään Kansallisbaletissa tammi–helmikuussa seitsemän kertaa. Nikiyan roolissa nähdään Zakharovan lisäksi Salla Eerola, Eun-Ji Ha ja Tiina Myllymäki.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat