Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korealainen tyttöpop-ryhmä käännytettiin kuvauskeikalta Yhdysvalloista: Rajavalvonta luuli seksityöläisiksi

Kulttuuri
 
weibo.com
Kuva on Oh My Girl -yhtyeen Weibo-sivulta
Kuva on Oh My Girl -yhtyeen Weibo-sivulta Kuva: weibo.com

Los Angelesiin yksityiskeikalle ja kuvaussessioon matkalla ollut 16–21-vuotiaiden nuorten naisten Oh My Girl oli kuulusteltavana 15 tuntia, sillä heitä luultiin maksetuiksi seuralaisiksi.

Eteläkorealaisen tyttöbändin keikka- ja kuvausmatka jäi lyhyeksi, kun heidät käännytettiin Yhdysvalloissa lentokentältä takaisin Koreaan. Los Angelesin rajaviranomaiset luulivat näitä 16–21-vuotiaita artisteja seksityöläisiksi.

Oh My Girl -nimisen k-popyhtyeen kahdeksaa jäsentä kuulusteltiin lentokentällä viisitoista tuntia ennen kuin heiltä evättiin pääsy Yhdysvaltoihin, kertoo Los Angeles Times.

Tapaus sattui keskiviikkona, kun yhtyeen oli tarkoitus tulla Los Angelesiin esiintymään. Samalla oli tarkoitus pitää kuvaussessio, bändin levy-yhtiö WM Entertainment kertoo tiedotteessaan. Viisumia yhtye ei olisi tarvinnut, sillä heidän keikkansa oli yksityistilaisuudessa.

Sen mukaan rajavalvontaa ja tullia epäilytti nuorten naisten mukanaan tuoman rekvisiitan määrä.

”Koska he ovat nuoria naisia, heitä erehdyttiin luulemaan ”työskenteleviksi tytöiksi”, sillä asia on ollut Yhdysvalloissa laajan keskustelun kohteena viime aikoina”, LA Times lainaa koreankielistä lausuntoa.

Eritoten Los Angelesissa on ryhdytty toimiin kaupungin keskustassa sijaitsevassa Koreatownissa tuontityövoimana työskenteleviä ”doumi”-tyttöjä vastaan. Doumit ovat baareissa työskenteleviä seuralaisia, jotka viettävät aikaa asiakkaiden kanssa kabineteissa ja yksityisissä tiloissa ylimääräistä korvausta vastaan.

Tyttöjä värvätään koreankielisillä sivustoilla ja houkutellaan töihin Yhdysvaltoihin lupaamalla jättipalkka muutaman kuukauden työstä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat