Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorisomedia Vicen sisältöä näytetään Ylen kanavilla vuonna 2016

Kulttuuri
 
Vice perustettiin alun perin lehdeksi, joka tunnettiin räävittömästä sisällöstä. 2000-luvulla siitä on kehittynyt iso mediabrändi.
Vice perustettiin alun perin lehdeksi, joka tunnettiin räävittömästä sisällöstä. 2000-luvulla siitä on kehittynyt iso mediabrändi.

Yhdysvaltalaisen nuorisomedia Vicen sisältöjä näytetään vuonna 2016 Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa.

Vaihtoehtomediana aloittanut Vice on viime vuosina panostanut dokumentteihin ja journalismiin. Se on erottautunut tekijäjoukkonsa nuorella iällä sekä tavallaan heittäytyä aiheissaan osallistujaksi ja kokijaksi.

Keväällä 2016 Yle näyttää keskiviikkoiltaisin Vice Essentials -sarjan dokumentteja, jotka käsittelevät muun muassa elämäntyyliä, teknologiaa, musiikkia ja ajankohtaisia ilmiöitä.

Syksyllä 2016 esitetään Vicen uusia sarjoja, joita Yle julkaisee samanaikaisesti Yhdysvaltojen ensi-iltojen kanssa.

Kokonaisuutta täydentävät vain Areenassa esitettävät lyhyet sisällöt, joita tuottavat Vicen alasivustot, teknologiaan keskittyvä Motherboard, taidetta ja teknologiaa yhdistelevä Creators Project sekä naisille suunnattu Broadly.

”Vicen hankinta on tehty Ylen kansainvälisten hankintojen budjetista, eikä se ole pois kotimaisten sisältöjen resurssista. Vicen sisältöjen tuntihinta jää myös huomattavasti kotimaista ohjelmistoa pienemmäksi”, kommentoi Ylen TV:n ja Areenan julkaisupäällikkö Risto Kuulasmaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat