Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Billboard: Beatlesin musiikki vihdoin suoratoistoon

Kulttuuri
 
The Beatles on viimeinen rockin legenda, jonka musiikkia ei ole löytynyt Spotifyn kaltaisista suoratoistopalveluista.
The Beatles on viimeinen rockin legenda, jonka musiikkia ei ole löytynyt Spotifyn kaltaisista suoratoistopalveluista.

The Beatlesin musiikkia saatetaan saada jouluna vihdoin kuunneltavaksi suoratoistopalveluissa. Billboard-lehden mukaan yhtyeen tuotannosta ensimmäisenä kuunneltavaksi tulisi jouluaattona Hey Jude -klassikkokappale, ja sen jälkeen vuoden viimeisellä viikolla kaikki Beatlesin studioalbumit.

Billboardin mukaan nyt valmistellun sopimuksen mukaan Beatlesin musiikki tulisi kaikkiin suosituimpiin suoratoistopalveluihin, kuten Spotifyhin, Tidaliin, Deezeriin ja Apple Musiciin. Suoratoistoyhtiöt eivät ole vahvistaneet eivätkä kiistäneet tietoa.

Beatlesin musiikin siirtäminen uusiin kuunteluformaatteihin on ollut pitkien neuvottelujen takia hidasta ennenkin. Yhtyeen levyjä julkaistiin cd:llä jo vuonna 1987, mutta uudelleen masteroidut versiot ilmestyivät vasta vuonna 2009. Applen iTunes-latausmyyntiin Beatlesin tuotanto tuli myyntiin viisi vuotta sitten.

Vielä joitakin vuosia sitten suoratoistopalveluista puuttui useiden suurten rockartistien musiikkia. Sittemmin muun muassa AC/DC:n ja Led Zeppelinin albumeiden striimauksesta on saatu aikaan sopimus. Beatlesin lisäksi tunnetuin yhä suoratoiston ulkopuolella oleva artisti on countrytähti Garth Brooks.

Lisäksi osa artisteista on rajannut musiikkinsa striimausmyyntiä. Taylor Swift veti kaiken musiikkinsa pois Spotifystä, mutta häntä voi kuunnella esimerkiksi Tidalista. Princen musiikista on suoratoistopalveluissa vain pieni osa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat