Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Billboard: Guns N’Roses tekee paluun

Fanien pitkä odotus päättyy huhtikuussa Coachella-festivaalilla Kaliforniassa.

Kulttuuri
 
Ros Halfin
Guns N’Rosesin läpimurtokokoonpanossa 1980-luvun lopussa soittivat Steven Adler (vas.), Izzy Stradlin, Axl Rose, Slash ja Duff McKagan.
Guns N’Rosesin läpimurtokokoonpanossa 1980-luvun lopussa soittivat Steven Adler (vas.), Izzy Stradlin, Axl Rose, Slash ja Duff McKagan. Kuva: Ros Halfin

Rockyhtye Guns N’Roses palaa keikoille ensi keväänä perustajajäsentensä voimalla. Musiikkialan Billboard-lehden lähteiden mukaan tulevassa kokoonpanossa ovat mukana yhtyeen alkuperäiset keulakuvat, laulaja Axl Rose ja kitaristi Slash.

Guns N’Rosesin paluu alkaa Billboardin mukaan huhtikuussa Kaliforniassa järjestettävällä Coachella-festivaalilla. Myöhemmin kesällä yhtyeen on määrä tehdä Yhdysvalloissa 25 stadionkeikan kiertue. Keikkojen lippujen hinnat ovat 250–275 dollaria eli noin 230–250 euroa.

Ennakkotiedoissa ei ole mainittu mitään ensi vuoden keikoilla esiintyvän kokoonpanon muista jäsenistä. Alkuperäiskokoonpanoon kuuluneet kitaristi Izzy Stradlin ja basisti Duff McKagan tekivät aiemmin tänä vuonna yhdessä uutta musiikkia McKaganin levylle.

Edellisen kerran Axl Rose ja Slash ovat esiintyneet yhdessä Guns N’Rosesissa kesällä 1993 Argentiinassa. Yhtye esiintyi Use Your Illusion -kiertueellaan Helsingissä kesällä 1991. Vuonna 2006 ja 2010 yhtye kävi Suomessa uusitulla kokoonpanolla, jossa Axl Rose oli ainoa alkuperäinen jäsen.

Mahdollisesta Euroopan-kiertueesta ei ole toistaiseksi kerrottu mitään tietoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat