Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Cheekin jäähallikiertue alkaa – yhtään lippua ei jäänyt ovelle

Kulttuuri
 
Juhani Niiranen / HS
Cheek teki ensimmäiset suuret keikkansa Helsingin jäähallissa syyskuussa 2013. Perjantaina hän käynnistää samassa paikassa viidentoista jäähallikeikan mittaisen loppunmyydyn kiertueeen.
Cheek teki ensimmäiset suuret keikkansa Helsingin jäähallissa syyskuussa 2013. Perjantaina hän käynnistää samassa paikassa viidentoista jäähallikeikan mittaisen loppunmyydyn kiertueeen. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Perjantaina jäähallikiertueensa Helsingistä aloittavan Cheekin suosio pysyy huippulukemissa.

Viidentoista hallikeikan kiertueen liput myytiin loppuun jo loppukesästä heti lipunmyynnin alettua, ja myöhemmin myyntiin tulleista hajapaikoistakin viimeiset tällä viikolla.

Cheekin jäähallikiertueelle on myyty yhteensä yli 75 000 lippua. Kukaan muu kotimainen artisti ei ole aikaisemmin tehnyt yhtä suurta kiertuetta.

Helsingin ja Turun suurten hallien lisäksi Cheek kiertää jäähalleja Joensuuta ja Rovaniemeä myöten. Pienimpiin halleihin yleisöä mahtuu noin 3 000.

Kalustoa kuljettamassa on viisi rekkaa, neljä kiertuebussia ja kolme kuorma-autoa. Kiertueen mukana kulkee 60 hengen kiertuehenkilökunta ja kun mukaan lasketaan paikalliset työntekijät, niin jokaisella keikalla henkilökuntaa on noin 200.

Lämmittelyesiintyjänä kaikilla keikoilla on Nikke Ankara.

Kiertueen ensimmäinen konsertti on Helsingin jäähallissa ja päätöskonsertti 26. helmikuuta Helsingin Hartwall Arenassa. Cheek ei esiinny viikolla, vaan kaikki konsertit ovat perjantaisin ja lauantaisin.

Hallikiertue on jatkoa Cheekin aiemmille suurkonserteille. Hän teki ensimmäiset loppuunmyydyt hallikeikkansa Helsingin jäähallissa syksyllä 2013, ja kesällä 2014 hänen kahdella Olympiastadionin keikallaan oli noin 80 000 katsojaa.

Ensi kesänä Cheek on kiinnitetty pääesiintyjäksi tähän mennessä jo 13 festivaalille juhannuksen ja elokuun puolivälin välisenä aikana. Vilkkainta on heinäkuun toisena viikonloppuna, jolloin Cheek on Turun Ruisrockissa, Summer Upissa Lahdessa ja Kainuun musiikkijuhlilla Kajaanissa.

Oikaisu 8.1. kello 13.45: Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Cheekin kiertueen päätöskonsertti on 26. maaliskuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat