Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Frendit-näyttelijöiden odotetaan tapaavan erikoisjaksossa

Frendit-kuusikon lisäksi erikoisohjelmaan odotetaan vieraiksi näyttelijöitä myös muista hittisarjoista.

Kulttuuri
 
Frendit-sarjan tähdet: Matt LeBlanc (ylh. vas.), Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow ja Jennifer Aniston.
Frendit-sarjan tähdet: Matt LeBlanc (ylh. vas.), Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow ja Jennifer Aniston.

Vuonna 2004 loppuneen tilannekomediasarja Frendien päänäyttelijöiden odotetaan kokoontuvan jälleen yhteen kaksituntisessa juhlaohjelmassa helmikuussa, kertoo CNBC.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ja Matthew Perry ovat ilmaisseet kiinnostuksensa osallistua televisio-ohjaaja James Burrowsin kunniaksi lähetettävään ohjelmaan.

Frendit-kuusikon lisäksi erikoisohjelmaan odotetaan vieraiksi näyttelijöitä myös muista Burrowsin työstämistä sarjoista.

Burrows, 75, sai hiljattain valmiiksi 1 000:n tv-ohjauksensa. Hän on ohjannut 15:n Frendit-jakson lisäksi muun muassa Terveydeksi (1982–1993), Frasier (1993–2004), Will & Grace (1998–2006) sekä Rillit huurussa (2007–) -sarjoja.

Tarkempia tietoja juhlajakson sisällöstä ei ole vielä kerrottu. Tv-kanava NBC on myös huomauttanut innokkaille faneille, että on yhä mahdollista, etteivät kaikki Frendit-näyttelijät ehdi samaan aikaan paikalle työkiireidensä takia.

Vuosina 1994–2004 tehty Frendit on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tv-sarjoista. Komediasarjan viimeistä osaa katsoi tv-yhtiön mukaan yli 50 miljoonaa ihmistä.

Juhlaohjelma lähetetään sunnuntaina 21. helmikuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat