Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salaisten kansioiden Gillian Andersonille tarjottiin puolet David Duchovnyn palkasta

Kulttuuri
 
MARIO ANZUONI / Reuters
Gillian Andersson X-files-sarjan ensi-illassa Los Angelesissa 12. tammikuuta.
Gillian Andersson X-files-sarjan ensi-illassa Los Angelesissa 12. tammikuuta. Kuva: MARIO ANZUONI / Reuters

Salaiset kansiot -televisiosarjan toinen päätähti Gillian Anderson saa yhä taistella saadakseen samanlaista arvostusta kuin näyttelijäkollegansa David Duchovny. Anderson paljasti perjantaina julkaistussa Daily Beastin haastattelussa, että hänelle tarjottiin uusista Salaisten kansioiden jaksoista puolet vähemmän palkkaa kuin toista FBI-agenttia näyttelevälle Duchovnylle.

”Se oli järkytys minulle. Kaiken sen työn jälkeen, jota olin vuosia tehnyt sen eteen, että meille naisille maksettaisiin oikeudenmukaista palkkaa. Olen tehnyt töitä todella paljon ja lopulta onnistuin tavoitteessani”, Andersson sanoi.

Andersonin mukaan on tärkeää, että naiset puhuvat avoimesti alan todellisuudesta eli epätasa-arvoisesta palkkauksesta.

Anderson muisteli haastattelussa myös alkuaikojaan Salaiset kansiot -sarjan agentti Scullyna. Andersonia ohjeistettiin aluksi kulkemaan aina muutaman askeleen Duchovnyn eli agentti Mulderin perässä silloin, kun kaksikko näkyi kuvissa yhtä aikaa.

”Luultavasti minut haluttiin alun alkaen nähdä vain apurina, sivuhahmona. . .Tai ehkä se oli vain liikaa nähdä kameran edessä miehen rinnalla nainen, joka on yhtä älykäs”, Anderson pohti haastattelussa.

Andersson kieltäytyi toteuttamasta sarjan tekijöiden toiveita.

”Haastatteluissa, jopa vielä viime vuosinakin, ihmiset ovat sanoneet minulle ’En voi uskoa, että niin tapahtui, se on aivan hullua’. Vastasin aina, että ’Se oli silloin, nyt on nyt.’ Ja sitten se tapahtui taas! En edes tiedä, mitä siihen pitäisi sanoa”, Anderson sanoi.

Yliluonnollisia ilmiöitä käsittelevästä Salaiset kansiot -sarjasta on juuri valmistunut uusi kuusiosainen minisarja, joka näytetään Suomessa Fox-kanavalla tiistaina 26. tammikuuta alkaen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat