Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jukka Puotila palaa sairauden jälkeen lavoille massiivisella Suomen-kiertueella

Kulttuuri
 
Sami Kero / HS
Jukka Puotila palaa helmikuussa lavoille. Kuva on otettu Puotilan kotona Espoon Westendissä syyskuussa, jolloin hänellä oli juuri todettu suusyöpä.
Jukka Puotila palaa helmikuussa lavoille. Kuva on otettu Puotilan kotona Espoon Westendissä syyskuussa, jolloin hänellä oli juuri todettu suusyöpä. Kuva: Sami Kero / HS

Näyttelijä Jukka Puotila palaa lavoille helmikuussa. Paluu tapahtuu Tampereen Komediateatterissa 16. helmikuuta Jukka Puotila Show’n myötä. Heti tämän jälkeen hän aloittaa massiivisen kiertueen ympäri Suomea.

Jukka Puotila & 60 kutsumatonta vierasta on viime syyskuussa 60 vuotta täyttäneen Puotilan juhlashow. Kiertue sisältää kaikkiaan 22 keikkaa ympäri Suomea. Kiertue käynnistyy Espoosta ja päättyy Joensuuhun.

Puotilan piti lähteä kiertueelle jo viime syksynä, mutta suunnitelmat kariutuivat hänen sairastuttuaan elokuussa suusyöpään.

Ilta-Sanomien mukaan hoidot ovat tehonneet niin hyvin, että Puotila on saanut nyt lääkäriltä luvan lähteä kiertueelle.

”Kontrollin jälkeen lääkäri sanoi, ettei minulla ole fyysistä estettä lähteä kiertueelle, Jukka Puotila kertoo Ilta-Sanomille.

Näyttelijä, koomikko ja imitaattori Jukka Puotila on toiminut näyttelijänä Kansallisteatterissa vuodesta 1984.

Hänet tunnetaan myös lukuisista elokuva- ja äänirooleista sekä radio ja televisio-ohjelmista kuten Kotikatu, Jukka Puotila Show, Kultajukka ja Iltalypsy.

Puotila palkittiin viime vuonna Pro Finlandia -mitalilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat