Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

RSO:ta johtava Honeck kieltäytyy huippuvirasta

Manfred Honeck on New York Timesin mukaan ”johtava haastaja” New Yorkin filharmonikkojen johtoon. Mutta hänellä ja muilla huipuilla menee oikein hyvin nytkin.

Kulttuuri
 

Miltä tuntuisi johtaa huippuorganisaatiota miljoonapalkalla vuodessa, kun paikallaolovelvoite on alle puoli vuotta?

En ehdi, ilmoitti Esa-Pekka Salonen New York Timesille, joka toivoi hänestä New Yorkin filharmonikkojen seuraavaa musiikillista johtajaa. Salonen on jo New Yorkin filharmonikkojen nimikkosäveltäjä.

En ehdi, ilmoittaa myös Musiikkitalossa keskiviikkona ja torstaina Radion sinfoniaorkesteria johtava Manfred Honeck, jota New York Times piti Salosen kieltäydyttyä ”päähaastajana” New Yorkin filharmonikkojen huippuvirkaan.

”Esa-Pekka olisi oikea henkilö myös sille suurenmoiselle orkesterille. Sopimukseni Pittsburghin sinfoniaorkesterin musiikillisena johtajana jatkuu vuoteen 2020. Minulle on tärkeää täyttää velvoitteeni”, hän kertoo.

Huippuorkestereita on yhä enemmän, eivätkä arvostetuimmat ja rikkaimmatkaan orkesterit välttämättä saa haluamiaan johtajia.

Honeckin laajempi haastattelu ja video osoitteessa HS.fi/kulttuuri.

Radion sinfoniaorkesteri joht. Manfred Honeck, solistina Nelson Freire, piano, Musiikkitalossa ke ja to klo 19. – R. Strauss, Beethoven.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat