Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Softengine pyrkii takaisin esiin viisuhuuman jälkeen: ”Meillä on suuria unelmia”

Kulttuuri
 
Pop Corner: Softengine-yhtyeellä on suuria unelmia
Pop Corner: Softengine-yhtyeellä on suuria unelmia
Kaksi vuotta sitten Suomea Euroviisuissa edustanut rockyhtye Softengine myöntää, että viisuhuuma ei kestänyt kovin pitkään. HSTV:n Pop Cornerissa yhtyeen jäsenet esittävät uutta musiikkiaan ja kertovat miten viisuista selvitään.

Kaksi vuotta sitten Suomea Euroviisuissa edustanut rockyhtye Softengine myöntää, että viisuhuuma ei kestänyt kovin pitkään. HSTV:n Pop Cornerissa yhtyeen jäsenet esittävät uutta musiikkiaan ja kertovat siitä miten viisuista selvitään.

”Euroviisujen jälkeen tuli aika iso pudotus, mutta meidän yhtye on ollut olemassa jo viisi vuotta, ja muuten on menty tasaisesti ylöspäin”, yhtyeen laulaja Topi Latukka sanoo.

Indie-henkistä poprockia soittavan yhtyeen pyörittäminen vaatii sisua, varsinkin, jos haluaa Softenginen tavoin laulaa englanniksi.

”Jos nyt vaihdettaisiin suomen kieleen, niin me jäätäisiin Suomeen”, Latukka sanoo eteläpohjalaisella itsevarmuudella. ”Me ei ikinä päästäisi Amerikkaan. Meillä on suuria unelmia.”

Pop Corner: Näin Coldplay sujuu suomalaiselta Softengine-yhtyeeltä
Pop Corner: Näin Coldplay sujuu suomalaiselta Softengine-yhtyeeltä
Indie-henkistä poprockia soittavaa Sofengineä on luonnehdittu ”nuhaisen kuuloiseksi Coldplayksi”. Kuuntele kuinka Coldplayn A Sky Full of Stars –hitti taittuu suomalaisyhtyeeltä HSTV:n Pop Corner -ohjelmassa.
Sami Kilpiö / HS
Softengine edusti Suomea vuonna 2014 Kööpenhaminan Euroviisuissa.
Softengine edusti Suomea vuonna 2014 Kööpenhaminan Euroviisuissa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat