Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Kirjaston viikon kirja opastaa vaeltamaan lomaparatiisissa – voit ladata sen nyt

Kulttuuri
 

Gran Canarialla käy vuosittain noin 2,2 miljoonaa matkailijaa. Useimmat viettävät aikaansa saaren eteläosassa, jossa sijaitsevat muun muassa suositut rantakohteet Playa del Inglés ja Puerto Rico.

Suomalaiset löysivät tiensä Gran Canarialle 1960-luvun lopulla, kun Kalevi Keihäsen Keihäsmatkat alkoi järjestää tavallisen väen reissuja etelän lomakohteisiin.

Espanjalle kuuluva Gran Canaria on kolmanneksi suurin Kanariansaarista. Paikallisia asukkaita on hieman alle miljoona.

Izabella Gavinin retkeilyopas Gran Canaria tarjoaa vaihtoehtoja lomailuun hotellikeskittymissä ja kansoitetuilla rantadyyneillä: saaren luoteisosassa rantakalliot putoavat 800 metriä mereen, keskiosissa kohoavat vuoret ja palmukeitaitten lisäksi kasvillisuus kattaa subtrooppisia laaksoja ja vuoriston mäntymetsiä.

Gavinin teos tarjoaa 40 reittiä muutaman tunnin kävelystä vaativiin vuoristovaelluksiin. Jokaisen reittikuvauksen yhteydessä on selkeä karttaote, korkeusprofiili ja kuvitusta sekä tarkat perustiedot muun muassa vaativuudesta, korkeuseroista, reittien kestoista, ruokailu- ja majoitusmahdollisuuksista

HS Kirjasto on Helsingin Sanomien iPad- ja Android-tablettisovellutuksista löytyvä lähes kolmensadan sähkökirjan kokoelma.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat