Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikkutyttöjen palvoma animaatioelokuva Frozen musikaaliksi Broadwaylle vuonna 2018

Kulttuuri
 
Disney
Elsan ja Annan tarina pääsee Broadwaylle.
Elsan ja Annan tarina pääsee Broadwaylle. Kuva: Disney

Disneyn viime vuosien jättihitistä, animaatioelokuva Frozenista tehdään musikaali Broadwaylle keväällä 2018. Disney tiedotti asiasta tiistaina, ja siitä uutisoi muun muassa New York Times.

Musikaalia aletaan työstää kesällä 2017, jolloin Disney tuottaa siitä harjoitusversion jonnekin New Yorkin ulkopuolelle.

Musikaalia tekee osin sama tiimi, joka vastasi myös elokuvasta. Musiikin säveltävät ja laulujen tekstit kirjoittavat Robert Lopez ja Kristen Anderson-Lopez. Myös elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Jennifer Lee on mukana. Frozen-musikaalin tekoon osallistuu myös useita nimekkäitä tekijöitä Broadwaylta.

Musikaalin näyttelijöitä ei ole vielä julkaistu. Teatterin nimi tai ensi-illan tarkempi ajankohta ei myöskään ole vielä selvillä.

Disney on tehnyt näyttämöversioita useista animaatioelokuvistaan. Tällä hetkellä Broadwaylla pyörivät musikaalit animaatioelokuvista Leijonakuningas ja Aladdin.

Vuonna 2013 ilmestynyt Frozen on ollut maailmanlaajuinen megahitti, joka on tuottanut jo lähes 1,3 miljardia euroa. Elokuvasta on kehitteillä myös jatko-osa Frozen 2, jonka julkaisupäivää ei vielä tiedetä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat