Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kylie Minogue julkisti sanomalehdessä kihlauksensa nuoren brittinäyttelijän kanssa

Poptähti julkisti kihlat Joshua Sassen kanssa lauantaina brittiläisessä Daily Telegraph -lehdessä

Kulttuuri
 
Jussi Partanen
Poptähti Kylie Minogue esiintyi viime kesänä Pori Jazzissa.
Poptähti Kylie Minogue esiintyi viime kesänä Pori Jazzissa. Kuva: Jussi Partanen

Poptähti Kylie Minogue on mennyt kihloihin ja julkistanut asian nykyään niin muodikkaalla tavalla, sanomalehti-ilmoituksella.

Minogue julkisti kihlautumisensa brittinäyttelijä Joshua Sassen kanssa lauantaina brittiläisessä Daily Telegraph -lehdessä.

”Kihloihin ovat menneet Joshua, Dominic Sassen ja Mary Healen (o.s. Macauley) poika Herefordshirestä, sekä Kylie, Ronald ja Carol Minoguen vanhin tytär Melbournesta, Australiasta”, luki ilmoituksessa.

Ilmoituksen allekirjoituksena oli ”Herra JS von Sasse ja neiti KA Minogue”.

Kylie Minogue on puhunut aiemminkin julkisesti parin romanssista. Minogue on myös nähty viime aikoina tapahtumissa valtava timanttisormus nimettömässään.

Sasse ehti paljastaa kihlauksen jo keskiviikkona NME-musiikkipalkintogaalassa, kun tämä puhui australialaislaulajasta morsiamenaan.

Joulukuussa Minogue oli vieraana BBC:n kuulussa radio-ohjelmassa Desert Island Discs (Aution saaren levyt), kun Sasse yllätti laulajan lukemalla tälle valtakunnallisella radiokanavalla rakkausrunon. Eroottissävytteisen runon on kirjoittanut brittinäyttelijän isä, runoilija Dominic Sasse.

Minogue, 47, ja Sasse, 28, tapasivat toisensa viime syksynä Galavant-musiikkokomediasarjan kuvauksissa. Sassella on toiselle kaudelle edenneessä sarjassa päärooli, Minogue oli sarjassa vierailijana.

Kihlauksesta ilmoittamisesta lehti-ilmoituksella on tullut viime vuosina muotia brittijulkkisten parissa. Esimeriksi tähtinäyttelijä Benedict Cumberbatch ja ohjaaja–näyttelijä Sophie Hunter kertoivat kihlauksestaan runsas vuosi sitten pikkuilmoituksella Britannian perinteikkäässä The Times -sanomalehdessä.

Tismalleen samoin toimivat äskettäin News Corp -mediayhtiön hallituksen puheenjohtaja Rupert Murdoch ja entinen huippumalli, näyttelijä Jerry Hall.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat