Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaarina Gould siirtyy johtamaan New Yorkin kulttuuri-instituuttia

Gould on toiminut aiemmin muun muassa Helsingin designpääkaupunkivuoden ohjelmajohtajana.

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Mikko Stig / Lehtikuva
Kaarina Gould toukokuussa 2012.
Kaarina Gould toukokuussa 2012. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutin uudeksi johtajaksi on valittu Kaarina Gould. Gould työskentelee tällä hetkellä Suomen suurimman tapahtumajärjestäjän Live Nation Finlandin kehitysjohtajana. New Yorkissa Gold aloittaa syyskuun alussa.

Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Helsingin designpääkaupunkivuoden ohjelmajohtajana, Helsingin juhlaviikkojen ohjelmapäällikkönä ja Uuden sirkuksen keskus Cirkon toiminnanjohtajana. Gould vaikuttaa myös muun muassa Aku Louhimiehen uutta Tuntematon sotilas -elokuvaa tuottavan yhtiön hallituksessa.

Suomen New Yorkin kulttuuri-instituutti toimii nykytaiteen, designin ja arkkitehtuurin aloilla Pohjois-Amerikassa, erityisesti New Yorkissa, luoden yhteyksiä suomalaisten ja amerikkalaisten ammattilaisten, organisaatioiden ja yleisöjen välille. Tällä hetkellä instituuttia johtaa Leena-Maija Rossi.

Instituutti ylläpitää taiteilijaresidenssiohjelmaa, tuottaa ja järjestää näyttelyitä ja tapahtumia sekä viestii suomalaisesta kuvataiteesta, designista ja arkkitehtuurista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat