Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS poimi kiinnostavimmat maalis–huhtikuun ohjelmista: Tv-sarjojen kevätsesonki alkaa

Kevään odotetuimpia tv-ensi-iltoja ovat muun muassa tanskalainen talousrikossarja Petos ja Ylen musiikkisarja Klassinen Suomi.

Kulttuuri
 
Kynsin hampain -draamakomediasarjassa (TV2 10.3.) tuntematon kansanedustaja Anita Karvonen (Pamela Tola) nousee pääministeriksi eikä olekaan niin ohjailtavissa kuin taustajoukot luulevat.
Kynsin hampain -draamakomediasarjassa (TV2 10.3.) tuntematon kansanedustaja Anita Karvonen (Pamela Tola) nousee pääministeriksi eikä olekaan niin ohjailtavissa kuin taustajoukot luulevat.
Kotimaista draamaa ja komediaa

Kohtuuttomuuksia on Tiina Lymin kirjoittama musta komediasarja, jonka itsenäisiä jaksoja yhdistävät risteävät tarinat ja näyttelijäryhmä (Tiina Lymi, Elina Knihtilä, Hannu-Pekka Björkman, Ville Tiihonen ja Lotta Kaihua ). TV1 6.3.

Kynsin hampain -sarjassa kokematon kansanedustaja nousee pääministeriksi. Rike Jokelan ohjaaman ja Miira Karhulan kirjoittaman draamakomediasarjan rooleissa ovat Pamela Tola, Pirjo Lonka, Antti Holma ja Ville Myllyrinne. TV2 10.3.

Klassikkosketsisarja Kummeli nähdään uusintana alusta lähtien. TV2 14.3.

Mustat lesket -jännityssarjan toisen kauden alussa leskien ( Wanda Dubiel, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara) rivit rakoilevat entisestään. Nelonen 14.3.

Sairaalasarja Sykkeen kolmoskaudella ensiapuosaston toimintaa uhkaa pienenevä kulubudjetti. Sairaala saa myös uuden hallintojohtajan ( Carl-Kristian Rundman ). TV2 23.3.

Ulkomaista draamaa ja komediaa

Parodiasarja Kyllä BBC hoitaa on jatkoa 2012: Olympiaseikkailulle. Ian Fletcher (Hugh Bonneville) on saanut uuden viran BBC:n arvojohtajana. TV1 6.3.

Flaked on Arrested Development -kulttikomedian luoneen Mitch Hurwitzin uusi komediasarja, jossa Chip sekaantuu valheidensa verkkoon. Netflix 11.3.

Mammon ja Pakt kertovat saman tarinan, Mammon Tšekistä ja Pakt Puolasta. Norjalaissarjaan perustuvissa sarjoissa seurataan tutkivaa journalistia, joka on saanut vihiä laajasta talouspetoksesta. HBO 31.3.

The Ranchissa tuhlaajapoika Colt ( Ashton Kutcher ) palaa kotitilalleen epäonnistuneen urheilu-uran jälkeen. Siellä odottavat velipoika ja isä, joita hän ei ole tavannut viiteentoista vuoteen. Netflix 1.4.

Tanskalainen Petos sijoittuu talousrikosten maailmaan. Sen käsikirjoittajan Jeppe Gjervig Gramin meriitteihin kuuluu menestyssarja Vallan linnake. Näyttelijätkin ovat tuttuja. Fem 12.4.

Espanjalainen Ommelten välinen aika palkittiin maansa parhaana draamasarjana. Se kertoo rohkeasta nuoresta naisesta keskellä Espanjan sisällissotaa. Teema 13.4.

Uudet jaksot alkavat muun muassa etsiväsarja Boschista (HBO 12.3.), Homelandista eli Isänmaan puolesta -sarjasta (MTV3 20.3.), Game of Thronesista (HBO 25.4.) ja Nuoresta Morsesta (TV1 30.4.).

Kotimaista realitya

Huippujengi-sarjassa Duudson-mies Jukka Hildén johdattaa kahdeksan suomalaisjulkkista (muiden muassa Leena Harkimo, Antti Luusuanniemi, Lola Wallinkoski ja Cristal Snow ) valloittamaan vuoren huippua Perun Andeilla. MTV3 6.3.

Bachelor Suomi on oma versiomme Unelmien poikamies -formaatista. Kymmenen suomalaisnaista lähtee bachelor Juha Rouvisen kanssa kosiomatkalle Etelä-Afrikkaan. Liv 15.3.

Katastrofikokissa kilpaillaan Suomen huonoimman kotikokin tittelistä. Tuomareina Kari Aihinen ja Tomi Björck. MTV3 17.3.

Arman Pohjantähden alla -sarjassa Arman Alizad seikkailee kotimaassa. Hän viettää viikon muun muassa moottoripyöräjengiläisenä, vankina vankilassa ja romanikerjäläisenä. Nelonen 5.4.

Supertähdet laajentaa Vain elämää -konseptin urheilijoihin. Yhteisen viikon Kaliforniassa viettävät Teemu Selänne, Marcus Grönholm, Kiira Korpi, Jarkko Nieminen, Kalle Palander ja Mika Häkkinen. Nelonen 10.4.

Musiikkia

Klassinen Suomi on jatkoa Rock-Suomi- ja Iskelmä-Suomi-sarjoille. Pekka Laineen tiimin toimittamassa dokumenttisarjassa otetaan kymmenen näkökulmaa suomalaiseen klassiseen musiikkiin ja sen tekijöihin. Ääneen pääsevät muusikot, säveltäjät, taustavaikuttajat ja musiikin ystävät. Teema ja Yle Radio 1 7.3.

Elastinen feat. -ohjelmassa Elastinen saa vieraakseen artistin kerrallaan ja sitten musisoidaan yhdessä. Kutsun ovat saaneet muiden muassa Anssi Kela, Robin, Paula Vesala, Juha Tapio, Hector, Johanna Kurkela ja Anna Puu. MTV3 11.3.

Muusikko- ja bändidokumentteja nähdään myös muiden muassa Daft Punkista (Teema 20.3.), Janis Joplinista (Teema 27.3.), Knucklebone Oscarista (Teema 10.4.) ja The Jamista (Teema 17.4.).

Hääohjelmia

Ei kevättä ilman hääohjelmia. Kaikkien hääohjelmien äiti, kotimainen Satuhäät palaa ruutuun TV2:ssa 28.3. Haastajakseen se saa muun muassa Suomen ihanimmat häät -kilpailun (Ava 15.3.), Morsiamen tyylioppaan (Frii 22.4.) sekä Frii-kanavan dokumentit Hääpukuliike (9.4.), Villit vihkiäiset (16.4.) ja Hääkatastrofi (30.4.)

Oikaisu 4.3. klo 16.12: Korjattu Rike Jokela Kynsin hampain -sarjan ohjaajaksi ja Miira Karhula käsikirjoittajaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat