Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hollywood-tähden taidetta Mäntän kuvataideviikoille

Charlien enkeleissä näytellyt Lucy Liu osallistuu tapahtumaan ainakin kahdella suurikokoisella maalauksella

Kulttuuri
 

Hollywood-näyttelijä Lucy Liu on yksi Mäntän kuvataideviikkojen ensi kesän taiteilijoista. Mäntässä nähdään ainakin kaksi Liun isoa työtä.

Liun osallistumisesta kertoi tapahtuman kuraattori Anssi Kasitonni Facebook-päivityksessään keskiviikkona. Asiasta kertoi ensimmäisenä Radio Helsinki.

Vuonna 1968 syntynyt Lucy Liu on näyttelijän- ja mallintöidensä ohella myös taiteilija. Nettisivuillaan hän esittelee runsaasti maalauksiaan ja serigrafia- eli silkkipainotöitä.

Hyväpalkkaisen Hollywood-näyttelijän elanto ei ole kiinni taiteesta. ”Hän ei ole mikään perinteinen nälkätaiteilija”, kommentoi Kasitonni.

Lucy Liu on managerinsa kautta vahvistanut tuovansa Mänttään kaksi suurikokoista työtä ja neuvotteluja käydään mahdollisesti ainakin parista muusta. Siitä ei ole tietoa, nähdäänkö Liu Mäntän kuvataideviikkojen avajaisissa.

Mäntän kuvataideviikot järjestetään 12.6.–31.8.

Liu alkoi harrastaa maalaamista ja valokuvausta 15-vuotiaana. Hänen ensimmäinen valokuvanäyttelynsä oli New Yorkissa vuonna 1993. Hän on opiskellut Michiganin yliopistossa aasialaisia kieliä ja kulttuuria.

Näyttelijänä Lucy Liu tunnetaan parhaiten rooleistaan Charlien enkeleissä, Kill Bill -elokuvissa sekä Ally McBeal -televisiosarjassa.

Lucy Liun kotisivut ovat osoitteessa lucyliu.net.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat