Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aftonbladet: Viola Beach -yhtyeen kuljettaja ”toimi tietoisesti” ajaessaan alas sillalta

Esitutkintaa johtava poliisi totesi, ettei mitään ulkoista syytä Ruotsissa helmikuussa tapahtuneelle onnettomuudelle ole löytynyt.

Kulttuuri
 

Brittibändi Viola Beachin vuokraamaa autoa ajanut kuljettaja ”toimi tietoisena”, kun hän ajoi autolla alas sillalta, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet. Silta oli auki onnettomuushetkellä auki ja muut autot odottivat puomien takana viereisellä kaistalla. Onnettomuudessa kuolivat bändin managerin lisäksi kaikki neljä bändin jäsentä.

”Näyttää siltä, että kuljettaja toimi tietoisesti”, sanoi poliisin esitutkintaa johtava Lars Berglund Aftonbladetille.

”Me emme ole onnistuneet löytämään ulkoista selitystä.”

Berglund kertoo ruotsalaislehti Länstidningenille, että kuljettaja on toiminut tietoisesti ensimmäiseen puomiin saakka.

”Hän on ollut tietoinen ajamisestaan ensimmäiselle puomille saakka, sen jälkeen ei voi nähdä enempää”, hän sanoo Länstidningenille.

Berglund sanoo hypoteesikseen, että kuljettaja on jättänyt lukematta opasteita, puhunut kännykkään tai kääntynyt puhumaan muille matkustajille. Hän spekuloi, että törmäys ensimmäiseen puomiin on saattanut tyrmätä kuljettajan tajuttomaksi.

Aftonbladet kertoo nähneensä poliisin videokuvaa poliisin valvontakameroista juuri ennen onnettomuutta ja haastatelleensa silminnäkijöitä. Yksi silminnäkijöistä, autojonon kärjessä istunut Kent Uddén kuvailee tapahtumia näin: ”Siinä oli kaksi puomia, ja hän [kuljettaja] ajoi niiden läpi ja jatkoi vain.”

Uddén kertoo Aftonbladetille, ettei nähnyt missään vaiheessa auton jarruvaloja eikä muitakaan merkkejä aikomuksesta jarruttaa.

Bändiä kuljettaneessa Nissanista ei ole löydetty teknistä vikaa, Aftonbladet kertoo.

Viola Beach oli tulossa Norrköpingissä järjestetyiltä Where’s the music -festivaaleilta ja matkasi kohti Arlandan lentokentän tuntumassa sijaitsevaa hotellia.

Johan Nilsson / TT
Miehet korjasivat helmikuussa sillan puomia Södertäljessä sen jälkeen kun Viola Beach -yhtyettä kuljettanut auto syöksyi kanavaan.
Miehet korjasivat helmikuussa sillan puomia Södertäljessä sen jälkeen kun Viola Beach -yhtyettä kuljettanut auto syöksyi kanavaan.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat