Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tv-sarja Silta saa neljännen tuotantokauden ”ehkä vuonna 2018”

Sofia Helin jatkaa pääroolissa, sarjan luoja kertoo.

Kulttuuri
 
Carolina Romare
Sofia Helin ”on mukana” Silta-sarjan neljännessä tuotantokaudessa, sarjan luoja lupailee norjalaismediassa. Aikataulusta ei kuitenkaan ole sovittu.
Sofia Helin ”on mukana” Silta-sarjan neljännessä tuotantokaudessa, sarjan luoja lupailee norjalaismediassa. Aikataulusta ei kuitenkaan ole sovittu. Kuva: Carolina Romare

Kiitetty tv-sarja Silta (Bron) on saamassa neljännen tuotantokauden, sarjan luoja Hans Rosenfeldt lupailee norjalaismedialle.

Rosenfeldtin mukaan pääroolin näyttelijä Sofia Helin on mukana, mutta aikataulu vaikuttaa vähintäänkin alustavalta. ”Kaikki ovat hyvin kiireisiä”, Rosenfeldt selittää. ”Mutta tämä tapahtuu. Voin melkein luvata sen.”

Rosenfeldtin mukaan sarja tuskin jatkuu vielä ensi vuonna, mutta ”ehkä 2018”.

Kahden ensimmäisen tuotantokauden toinen pääosanesittäjä Kim Bodnia jäi pois kolmannelta tuotantokaudelta. Hän kertoi olleensa tyytymätön käsikirjoitukseen ja Ruotsissa havaitsemaansa juutalaisvastaisuuteen. Juoni kirjoitettiin nopeasti uusiksi, mutta fanit jäivät kaipaamaan Bodniaa.

Paluusta sarjaan Bodnia sanoi viime kuussa seuraavasti:

”Kaikki on vielä auki. Jos minua pyydetään siihen ja pidän käsikirjoituksesta, kaikki on mahdollista.”

Sofia Helin puolestaan piti HS:n haastattelussa viime syksynä Kim Bodnian poissaoloa ”mullistavana”, mutta samalla ”se avasi uusia ovia”.

Silta-sarjan Sofia Helin: Martinin hahmon poissaolo sarjasta oli mullistavaa
Silta-sarjan Sofia Helin: Martinin hahmon poissaolo sarjasta oli mullistavaa
Maailmanmenestykseen nousseen Silta sarjan kolmas tuotantokausi vie Saga Norenin mennisyyden synkkiin muistoihin. Toimittaja: Elina Kervinen, kuvaus: Magnus Laupa, leikkaus: Terhi Liimu
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat