Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kari Tapion jäämistö huutokaupataan huhtikuussa

Myyntiin tulee muun muassa vuonna 2010 kuolleen viihdetaiteilijan esiintymisasuja ja -kenkiä sekä huonekaluja.

Kulttuuri
 
Jarmo Sipilä
Kari Tapio esiintymässä Kotkassa kesällä 2008.
Kari Tapio esiintymässä Kotkassa kesällä 2008. Kuva: Jarmo Sipilä

Viihdetaiteilija Kari Tapion ja tämän puolison Pia Viheriävaaran kuolinpesien jäämistöä huutokaupataan Espoossa 17. huhtikuuta.

Myyntiin tulee muun muassa kelloja ja koruja, Tapion esiintymisasuja ja -kenkiä sekä Viheriävaaran designvaatteita, -kenkiä ja -laukkuja. Huutokauppaan tulee myös kaksi laulajan konserteissaan käyttämää tuhansien eurojen arvoista mikrofonia sekä Gretsch-merkkinen kitara.

Huutokaupassa myydään myös muun muassa huonekaluja ja valaisimia, Kari Tapion nuorimman pojan ja managerin Joona Jalkasen Harley Davidson -merkkinen moottoripyörä sekä Kari Tapion postuumisti julkaistun Sydämeni lyö -albumin kultalevy.

Huutokauppa järjestetään Heikintorin kauppakeskuksessa. Meklarina toimii huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, joka tunnetaan omasta tv-ohjelmastaan.

Huutokaupattavia esineitä voi katsella täällä. Osa huutokaupan tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Laulajalegenda Kari Tapio, oikealta nimeltään Kari Jalkanen, kuoli sairaskohtaukseen 7. joulukuuta 2010. Pia Viheriävaara kuoli huhtikuussa 2015.

Tapio oli monin tavoin palkittu viihdetaiteilija. Hän sai uransa aikana yhteensä 21 kultalevyä, 8 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan. Iskelmä-Finlandialla hänet palkittiin vuonna 2003.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat