Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Woody Allen avaa Cannesin elokuvajuhlat

Kulttuuri
 
HS

Yhdysvaltalaisohjaaja Woody Allenin Cafe Society on valittu Cannesin elokuvajuhlien avajaiselokuvaksi. Kyseessä on kolmas kerta, kun Allenin elokuva käynnistää elokuvajuhlat. Ohjaajan ja käsikirjoittajan edelliset avajaiselokuvat ovat vuoden 2002 Näkemiin, Hollywood ja vuoden 2011 Midnight in Paris.

Cafe Society esitetään Allenin aiempien Cannesissa nähtyjen elokuvien tapaan virallisen kilpailusarjan ulkopuolella. 1930-luvun Hollywoodiin sijoittuvaa elokuvaa tähdittävät Jesse Eisenberg ja Kristen Stewart yhdessä Steve Carellin, Parker Poseyn ja Blake Livelyn kanssa.

Elokuvassa Eisenberg esittää nuorta käsikirjoittajaa, joka saapuu Los Angelesiin tavoitteenaan työllistyä elokuva-alalla. Tarinan keskiössä on Eisenbergin ja Stewartin hahmojen rakkaussuhde. Rooli on Eisenbergille toinen Allenin elokuvassa.

Cannesin elokuvajuhlat järjestetään toukokuussa 69. kerran. Elokuvajuhlia pidetään tärkeimpänä elokuva-alan tapahtumana. Festivaalin kilpalusarjan elokuvia ei ole vielä julkistettu. Tuomaristoa johtaa tänä vuonna Mad Max -elokuvista tunnettu australialaisohjaaja George Miller.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat