Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi Michael Jacksonin elämä meni pieleen? – Voit nyt ladata HS Kirjaston viikon kirjan

Poptähdellä oli kuollessaan vuonna 2009 velkaa noin 400 miljoonaa dollaria, ja veloista on yhä maksamatta 250 miljoonaa.

Kulttuuri
 
EPA
Michael Jackson lehdistötilaisuudessa Lontoossa 5. maaliskuuta 2009.
Michael Jackson lehdistötilaisuudessa Lontoossa 5. maaliskuuta 2009. Kuva: EPA

Kaksi viikkoa sitten uutisoitiin, että Michael Jacksonin perikunta on myynyt Sony-yhtiölle osuutensa kustannusyhtiöstä, jolla on ollut oikeudet muun muassa Beatlesin kappaleisiin. 750 miljoonan dollarin eli 676 miljoonan euron kauppasummalla on tarkoitus maksaa edesmenneen poptähden jälkeensä jättämät velat ja turvata hänen kolmen lapsensa tulevaisuus, kertoo BBC.

Michael Jacksonilla oli kuollessaan vuonna 2009 velkaa noin 400 miljoonaa dollaria, ja veloista on yhä maksamatta 250 miljoonaa. Laulaja eli kalliisti ja maksoi suuria korvauksia välttääkseen oikeudenkäynnit, joissa häntä syytettiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Miten siinä oikein niin kävi?

Kysymykseen vastaa alkujaan vuonna 2009 ilmestynyt Emily Herbertin elämäkerta Michael Jackson.

Populaarikulttuuriin erikoistunut Herbert on kokenut elämäkertojen laatija. Hänen muita kohteitaan ovat olleet muun muassa muusikot Lady Gaga ja Robbie Williams sekä näyttelijä Robin Williams.

Michael Jackson (1958–2009) omisti puolet Sony ATV -yhtiöstä, jolla oli kustannusoikeudet 750 000 kappaleeseen, joiden joukossa oli yli 250 Beatlesin kappaletta.

Paul McCartney on jo hakenut oikeusteitse itselleen alkuaikojen Beatles-kappaleiden kustannusoikeuksia Yhdysvalloissa. McCartney vetoaa Yhdysvaltain lainsäädäntöön, jonka mukaan musiikin tekijällä on mahdollisuus saada kustannusoikeudet itselleen, kun teoksen julkaisusta on kulunut 56 vuotta.

HS Kirjasto on Helsingin Sanomien iPad- ja Android-tablettisovelluksista löytyvä yli kolmensadan sähkökirjan kokoelma.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat