Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijä Sean Penn ähkii ja kurnii Angry Birds -elokuvassa

Ison luokan animaation ensi-ilta on toukokuun puolivälissä.

Kulttuuri
 
DANNY MOLOSHOK / Reuters
Sean Penn kuuluu Angry Birds -animaatioelokuvan näyttelijäkaartiin. Penn kuvattiin Kaliforniassa helmikuussa.
Sean Penn kuuluu Angry Birds -animaatioelokuvan näyttelijäkaartiin. Penn kuvattiin Kaliforniassa helmikuussa. Kuva: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Näyttelijä Sean Penn on myös kiinnitetty Angry Birds -elokuvan näyttelijäkaartiin. Asiasta kertovat yhdysvaltalaiset elokuvajulkaisut.

The Hollywood Reporterin mukaan Penn lainaa äänensä animaatioelokuvassa Terrence-nimiselle isolle punaiselle linnulle. Kyse ei välttämättä ole kuitenkaan perinteisestä puheroolista. Lehden mukaan kyseinen lintu viestittelee elokuvassa vain ähkien ja kurnien.

Kahdesti Oscarillakin palkittu Penn on nimekkäin Angry Birdsissä ääniä tekevistä näyttelijöistä. Muina näyttelijöinä elokuvan englanninkielisessä versiossa on muiden muassa Jason Sudeikis ja Peter Dinklage.

Angry Birds -elokuva saa kansainvälisen ensi-iltansa toukokuun puolivälissä. Elokuva perustuu suomalaisen Rovio-peliyhtiön peliin. Suomalaisyhtiö on valmistanut animaation yhdessä Hollywoodin studiojätteihin kuuluvan Sonyn kanssa. Elokuvan valmistuskuluiksi on kerrottu 75 miljoonaa euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat