Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

The Beatlesia kuunnellaan eniten torstaisin viideltä iltapäivällä

Beatles-musiikkia kuuntelivat Spotifyssa eniten alle 35-vuotiaat

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Beatlesia kuunnellaan torstaisin.
Beatlesia kuunnellaan torstaisin.

The Beatles -yhtyeen musiikkia on runsaan kolmen kuukauden aikana ehditty kuunnella Spotifyssa yhteensä 2 793 vuoden verran. Tieto selviää tilastoista, joita Spotify julkisti, kun maailman tunnetuimman yhtyeen tuotanto oli ollut sata päivää saatavana suoratoistopalvelussa. Beatlesin tuotanto tuli saataville Spotifyssa jouluaattona 2015.

Yllätyksenä voinee pitää, että maailmanlaajuisesti kuuntelijoista suurin osa, 67 prosenttia, on ollut alle 35-vuotiaita – ja miehiä, joita oli 65 prosenttia. Mitkä luvut ovat Suomen osalta, jää hämärän peittoon. Maakohtaisia tilastoja ei ole tältä osin saatavana, kuten ei musiikinkuuntelun maakohtaisia käyttäjälukuja tai -profiileja muutenkaan.

Sadan ensimmäisen päivän aikana liverpoolilaisnelikon musiikkia striimattiin eniten Yhdysvalloissa. Kuuntelun kolme muuta kärkimaata olivat järjestyksessä Britannia, Meksiko ja Ruotsi.

Kaupungeista Beatlesia soitettiin ahkerimmin Mexico Cityssä, Lontoossa, Santiagossa Chilessä ja Los Angelesissa. Suomen kaupungeista top 4 -lista on tämä: Helsinki, Tampere, Espoo ja Turku.

Viikonpäivistä eniten Beatles-musiikkia kuunnellaan Spotifyssa torstaisin. Kuuntelun suosikkiaika tiedetään myös tunnin tarkkuudella: iltapäivällä viiden maissa. Joten five o’clock tea kiehumaan, jos haluat olla osa kaikkein suurinta mentaalista Beatles-perhettä.

Suosituin kappale on Here Comes the Sun ja soitetuin Beatles-albumi – ehkä yllätys tämäkin – vuonna 2000 ilmestynyt kokoelma 1, joka sisältää yhtyeen 27 listaykköstä Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat