Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingistä designverkoston ensimmäinen isäntäkaupunki – kansainvälinen designtapahtuma Helsinkiin 2017

Milanon designfestivaalilla julkistettiin maailmanlaajuinen designviikkojen verkosto, jonka ensimmäinen tapahtuma tulee Helsinkiin 2017.

Kulttuuri
 
HS

Parhaillaan käynnissä olevalla Milanon designfestivaalilla on julkaistu uusi kansainvälinen designviikkojen verkosto, jossa Helsingillä on merkittävä rooli.

Verkostossa on mukana yli 50 design- ja kaupunkifestivaalia ympäri maailman, muun muassa Pekingin, Tokion, San Franciscon ja Pariisin designviikot. Uuden verkoston tarkoituksena edistää kansainvälistä muotoilualan yhteistyötä, tukea tuotekehitystä ja kehittää luovien alojen taloutta.

Helsinki isännöi verkoston ensimmäistä tapahtumaa syyskuussa 2017. Tapahtuman nimi on World Design Weeks Helsinki Summit ja se on on osa vuoden 2017 Helsinki Design Weekia. Tapahtumassa on tarkoitus pohtia erityisesti designin itsenäisyyttä muotoilun, tuotekehityksen ja talouden näkökulmasta.

Helsinki Design Weekin perustajalle Kari Korkmanille World Design Weeks on ollut pitkäaikainen haave.

”Kaupunkikulttuurin vaikutus kasvaa koko ajan, samoin metropolien merkitys. Hierarkioiden sijasta syntyy uusia verkostojen solmukohtia ja ensi vuonna Helsinki on sellainen muotoilualalle”, Korkman sanoo.

Tämän vuoden Helsinki Design Week järjestetään 1.-11. syyskuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat