Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

AC/DC:n ja Axl Rosen liitto kuumentaa tunteita – osa faneista haluaa lippurahat takaisin

Kulttuuri
 
Axl Rose vahvistaa AC/DC:n rivejä.
Axl Rose vahvistaa AC/DC:n rivejä.

AC/DC-yhtyeen fanit ovat ottaneet suosikkiyhtyeensä solistinvaihdoksen vastaan ristiriitaisin tuntein. Ainakin Britanniassa ja Tanskassa loppuunmyytyjen konserttien yleisöstä osa on halunnut rahansa takaisin.

35 vuotta yhtyeen laulajana toiminut Brian Johnson on kärsinyt huonontuneesta kuulosta, ja maaliskuussa lääkäri määräsi Johnsonin lopettamaan keikkailun. Kevään kiertueen ajaksi tuuraajaksi palkattiin vastikään keikoille palanneen Guns N’Rosesin Axl Rose.

Sijaisen valinta herätti kiivasta keskustelua, ja toistaiseksi äänekkäimpiä ovat olleet Rosen vastustajat. AC/DC tekee touko-kesäkuussa 12 jättikeikan kiertueen Euroopassa, ja Manchester Evening Newsin mukaan jotkut Manchesterin keikalle lipun ostaneet katsojat ovat tiedustelleet mahdollisuutta saada rahat takaisin.

Brittiläisen Which-kuluttajajärjestön mielestä on epätodennäköistä, että lipun ostaja saisi hyvitystä vain siksi, että pääesiintyjä joutuu käyttämään esiintymisessä varamiestä.

Fanit ovat vaatineet rahojaan takaisin myös Tanskassa. Ekstra Bladet kertoo, että konserttijärjestäjä Live Nation on luvannut käsitellä kaikki korvausvaatimukset, joita he ovat saaneet AC/DC:n Aarhusin keikalle lipun ostaneita asiakkailta.

Osa faneista on suhtautunut AC/DC:n tilapäiseen solistiin myös uteliaasti ja jopa positiivisesti. Oman yhtyeensä Guns N’Rosesin kanssa Coachella-festivaalilla Yhdysvalloissa viime lauantaina esiintynyt Axl Rose kutsui lavalle vieraaksi AC/DC:n Angus Youngin.

Yhtye esitti AC/DC:n varhaisiin hitteihin kuuluvan Whole Lotta Rosien, ja Youtubessa jaetut tallenteet ovat saaneet paljon kehuja. Rose myös lauloi kappaleen samasta sävellajista kuin AC/DC:n alkuperäinen solisti Bon Scott vuonna 1977. Brian Johnson tulkitsi vanhan hitin keikoilla matalammalta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat