Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juha Metso kuvasi Princea Hartwall Areenalla 2011 – ”soundit oli kohdallaan”

HS:lle Princea kuvannut Juha Metso kiittää pop-ikonin kitaraa ja soundeja unelmien täyttymykseksi mutta lavashow’ta ennalta-arvattavaksi

Kulttuuri
 
Juha Metso
Prince esiintyi Suomessa ensimmäisen ja viimeisen kerran vuonna 2011 Hartwall Areanalla Helsingissä. Valokuvaaja Juha Metso kuvasi konsertin Helsingin Sanomille.
Prince esiintyi Suomessa ensimmäisen ja viimeisen kerran vuonna 2011 Hartwall Areanalla Helsingissä. Valokuvaaja Juha Metso kuvasi konsertin Helsingin Sanomille. Kuva: Juha Metso

Free lance -valokuvaaja Juha Metso kuvasi Princen Suomen-keikkaa Hartwall Areenalla Helsingissä vuonna 2011 HS:n toimeksiannosta. ”Sehän oli ihan mielettömän hieno keikka”, Metso muistelee.

Hienoa siitä ei tehnyt esiintyminen ja lavashow, joka oli ”tylsä ja ennalta-arvattava” niin kuin ”suurilla maailmantähdillä yleensäkin”, sanoo muun muassa Neil Youngia, Bob Dylania, Metallicaa ja Rammsteinia kuvannut Metso.

Hienon keikasta teki musiikki. ”Kitara soi hienosti ja soundit oli kohdallaan, unelmien täyttymys, samettia korville”, hän kertoo.

Tässä kooste Metson Prince-kuvista Hartwall Areenasta: ”Kun sanat loppuu, alkaa musiikki, ja kun musiikki loppuu, alkaa valokuvaus.”

Keikka-arvion voi lukea täältä.

Juha Metso
Juha Metso
Juha Metso
Juha Metso
Juha Metso
Juha Metso
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat