Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusien Twin Peaks -näyttelijöiden nimilista julkistettiin – tässä vaiheessa projekti on nyt

Myös Salaisten kansioiden David Duchovny, joka nähtiin alkuperäisessä Twin Peaksissa pienessä roolissa, on mukana uudessa sarjassa.

Kulttuuri
 
Uudessa Twin Peaks -sarjassa nähdään muun muassa David Duchovny, Laura Dern ja Naomi Wattson.
Uudessa Twin Peaks -sarjassa nähdään muun muassa David Duchovny, Laura Dern ja Naomi Wattson.

Nyt se on julki, uusien Twin Peaks -näyttelijöiden nimet. Uusia näyttelijäkiinnityksiä ovat muun muassa Monica Bellucci, Laura Dern, Jim Belushi ja Naomi Watts. Watts, Dern ja Belushi ovat pitkän uran Hollywoodissa tehneitä elokuvanäyttelijöitä ja Bellucci italialainen näyttelijä ja malli, jonka viimeisin elokuvarooli oli tuoreimmassa Bond-elokuvassa 007 Spectre.

Uudessa minisarjassa on mukana peräti 36 alkuperäisen sarjan näyttelijää, ja joukkoon mahtuu monta sarjan keskeisimpien hahmojen esittäjää, kuten agentti Cooperia näyttelevä Kyle MacLachlan. MacLachlanin osallistumisesta sarjaan on kerrottu jo aiemmin.

Lehtikuva
Twin Peaksin alkuperäisnäyttelijöihin kuuluvat Kyle MacLahlan ja Sherilyn Fenn ovat mukana myös uudessa sarjassa.
Twin Peaksin alkuperäisnäyttelijöihin kuuluvat Kyle MacLahlan ja Sherilyn Fenn ovat mukana myös uudessa sarjassa.

Mukana ovat myös esimerkiksi Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Warren Frost, Sheryl Lee, Peggy Lipton, Grace Zabriskie ja Russ Tamblyn.

Myös Salaisten kansioiden David Duchovny, joka nähtiin alkuperäisessä Twin Peaksissa pienessä roolissa, on mukana uudessa sarjassa.

Kaikkiaan Showtime-kanavan julkaisemassa näyttelijälistassa on 217 nimeä.

Sen sijaan Donna Haywardia esittävää Lara Flynn Bloylea ja näyttelijä Piper Lauriea (roolihahmo Catherine Martell) ei tulla näkemään uudessa sarjassa.

Sarjassa ei nähdä myöskään pölkkyä sylissään kanniskellutta ja sen viestejä tulkinnutta Log Ladya, sillä hahmon näyttelijä Catherine Coulson kuoli viime syksynä. Coulsonin oli tarkoitus olla mukana uusissa jaksoissa.

Uusien Twin Peaks -hahmojen esittäjäkaartiin kuuluvat myös Tom Sizemore, Jessica Szohr, Amanda Seyfried, Matthew Lillard, Balthazar Getty, Hailey Gates, Ernie Hudson, Ashley Judd ja David Koechner sekä muusikot Eddie Vedder and Trent Reznor.

Entä mitä muuta tiedämme uudesta minisarjasta?

Muun muassa sen, että David Lynch, toinen alkuperäisen sarjan käsikirjoittajista, on mukana jälleen tekijätiimissä. Viime keväänä Lynch ehti jo perua osallistumisensa, koska Showtime-kanava ei halunnut sijoittaa sarjaan riittävästi. Osapuolet pääsivät kuitenkin sopuun.

Tästä syystä sarjan valmistumisaikataulu on venynyt. Sarjan oli tarkoitus ilmestyä jo tänä vuonna, mutta se valmistunee vuonna 2017.

Twin Peaks -sarjaa esitettiin vuosina 1990–1991. Uusi yhdeksänosainen sarja kertoo ajasta 25 vuotta Laura Palmerin kuoleman jälkeen.

”Meille on suuri haaste yrittää tulla takaisin ja nostaa sarja samanlaiseen suosioon kuin viimeksi”, on sarjan toinen luoja Mark Frost sanonut.

Uudet jaksot on kuvattu uneliaassa Snoqualmien pikkukaupungissa lähellä Kanadan rajaa, kuten alkuperäisetkin. HS kävi aiemmin tänä keväänä katsomassa, miltä siellä nyt näyttää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat