Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Louhimiehen Irlanti-sarja nähdään Suomessa sittenkin jo kesällä

Kulttuuri
 
RTÉ
Rebellion on historiallinen tv-sarja, jonka ohjasi Irlannissa Aku Louhimies.
Rebellion on historiallinen tv-sarja, jonka ohjasi Irlannissa Aku Louhimies. Kuva: RTÉ

Aku Louhimiehen uusi kansainvälinen tv-sarja Rebellion näkyy sittenkin jo tänä vuonna Suomessa. Yle esittää sarjaa kesäkuun alusta alkaen keskiviikkoiltaisin. Se julkaistaan kokonaisuudessaan myös Yle Areenassa, jossa se on katsottavissa kuukauden ajan. Suomessa sarjan nimi Rebellion – verellä ja sydämellä.

HS kertoi muutama viikko sitten, että Rebellion-sarja saattaa tulla Suomessa esitykseen vasta ensi vuoden puolella.

”Suunnitelmana oli esittää se syksyllä, mutta ohjelmista on tunkua, ja voi olla että Rebellionin esitys menee ensi vuoden puolelle”, Yleltä kerrottiin huhtikuun alussa.

Kesää pidettiin sarjalle huonona esitysajankohtana tuolloin.

Louhimiehen ohjaama sarja kertoo Irlannin itsenäistymiseen liittyvästä Pääsiäiskapinasta, ja sitä on esitetty jo Irlannissa. Siellä sarja esitettiin alkuvuodesta ensimmäisenä, sillä tv-sarjan tilasi alun perin sikäläinen yleisradioyhtiö RTÉ.

Parhaillaan sarja pyörii Yhdysvalloissa, missä sarjan oikeudet on hankkinut Sundance-tv. Muualla maailmassa sarjaa voi katsoa Netflixin välityksellä. Suomessa sarjaa ei voi katsoa Netflixistä, sillä meillä sarjan tv-oikeudet omistaa Yle.

Pääsiäiskapinan merkkivuoden muistoksi tehdyssä sarjassa nähdään muun muassa Game of Thronesista tuttu näyttelijä Michelle Fairley, Charlie Murphy, Sarah Greene sekä Brian Gleeson.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat