Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Luvassa joukko vanhoja hittejä

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Kinky Friedmanin kiertue The Loneliest Man I Ever Met nimettiin tämänvuotisen yllätysjulkaisun mukaan. Edellisestä uutta materiaalia sisältäneestä studiolevystä oli vierähtänyt jo 39 vuotta.

”Esittämämme laulut ovat usein vanhempia kuin kuulijat. Mutta totta kai soitamme uusien laulujen lisäksi vanhoja suosikkeja, kuten They Ain’t Making Jews Like Jesus Anymore, jota ehdotan Israelin uudeksi kansallislauluksi.”

Tietenkin myös Asshole From El Paso kuuluu settiin, kertoo Friedman – vielä tietämättä, että pian kuolisi kantrilegenda Merle Haggard, jonka punaniskahittiä Okie From Muskogee rienaralli parodioi.

Myös 1970-luvulla feministejä protesteihin suututtanut Your Bisquits in the Oven and Your Buns in Bed luvataan illan ohjelmistoon, samoin kuin haikea Sold American sekä Waitress Please Waitress Come Sit on my Face, jota muusikko kutsuu ” Bill Clintonin Kinky-suosikiksi”.

”Mukana on kaksikin kitaristia New Jerseystä. Joe Cirotti on todellinen kitarafriikki, jonka soitto merkitsee esitykselle todella paljon. Mukana on myös Brian Molnar, joka tuotti edellisen albumini, ja myös seuraavan, jolle tulee enemmän uusia omia laulujani”, Friedman kertoo.

Kinky Friedman Savoy-teatterissa maanantaina 2.5. klo 19.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat