Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuoren Han Solon näyttelijä tulevaan Star Wars -elokuvaan on nimetty

26-vuotias Alden Ehrenreich perii Harrison Fordin saappaat legendaarisessa roolissa.

Kulttuuri
 
John Bramley
Elokuvassa Lumoava kirous Alden Ehrenreich näytteli yhdessä Lena Duchannesin kanssa.
Elokuvassa Lumoava kirous Alden Ehrenreich näytteli yhdessä Lena Duchannesin kanssa. Kuva: John Bramley

Nuoren Han Solon näyttelijä on nimetty. Fanien rakastaman avaruussalakuljettajan ja rakastetun lurjuksen roolissa nähdään yhdysvaltalaisnäyttelijä Alden Ehrenreich, uutisoi muiden muassa elokuvalehti Variety.

Jo aiemmin on uutisoitu, että Ehrenreich on ehdolla rooliin. Varietyn mukaan monet lähteet ovat nyt varmistaneet, että hänen nimityksensä rooliin on varmistunut.

Alun perin Han Solon roolin näytteli Harrison Ford. Ford nähtiin jo ikääntyneen Solon roolissa myös viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa.

Viihdejätti Disney osti Star Wars -saagan oikeudet sarjan luoneelta George Lucasilta vuonna 2012. Vuoden 2015 lopulla ensi-iltansa saanut The Force Awakens oli ensimmäinen Disneyn tuottama Star Wars -maailmaan sijoittuva elokuva, ja se on ollut kaupallinen menestys.

Disney on tekemässä varsinaisen jatkuvajuonisen Star Wars -elokuvasarjan lisäksi sarjasta irrallisia, mutta samaan avaruusfantasiamaailmaan sijoittuvia elokuvia. Näistä ensimmäinen on Rogue One: A Star Wars Story, joka saa ensi-iltansa kuluvan vuoden joulukuussa. Han Solon nuoruudesta kertovan elokuvan on tarkoitus tulla teattereihin vuonna 2018.

26-vuotias Ehrenreich on näyttelijänä maailmalle yhä varsin tuntematon. Hänet on nähty aiemmin muun muassa Josh Brolinin ja George Clooneyn rinnalla Coenin veljesten ohjaamassa Hail, Ceasar! -elokuvassa.

Ehrenreichin roolista Han Solona on uutisoinut myös Deadline Hollywood. Disneyn tai Ehrenreichin edustajat eivät ole kuitenkaan toistaiseksi vahvistaneet roolitusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat