Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Justin Timberlake esiintyy Euroviisujen finaalissa

Kulttuuri
 
MARIO ANZUONI / Reuters
Justin Timberlake
Justin Timberlake Kuva: MARIO ANZUONI / Reuters

Yhdysvaltalainen poptähti Justin Timberlake esiintyy viikonloppuna Euroviisujen finaalilähetyksessä, kertoo Aftonbladet. Timberlake tulee esittämään lauantain finaalissa lähes uunituoreen kappaleensa Can’t stop the feeling. Viime viikolla julkaistu kappale on laulajan ensimmäinen uusi single kolmeen vuoteen.

”Olemme ylpeitä saadessamme toivottaa tervetulleeksi yhden maailman suurimmista artisteista. Tämä on kunnia ja olemme kaikki innoissamme”, sanoi Euroviisujen vastaava tuottaja Martin Österdahl.

Myös näyttelijänä tunnettu Timberlake on voittanut muun muassa yhdeksän Grammy-palkintoa. Hänen uuden kappaleensa tekijätiimiin kuuluvat tunnetut ruotsalaistuottajat Max Martin ja Shellback.

Se selittää osaltaan, miksi Timberlake on saatu houkuteltua Euroviisuihin. Martin Österdahlin mukaan kisaorganisaatiossa on mietitty keinoja euroviisubrändin vahvistamiseksi ja kilpailun katsojamäärien kasvattamiseksi. Sellaisen kansainvälisen tähden kuin Timberlaken saaminen mukaan show’hun on juuri sitä, mitä järjestäjät ovat toivoneet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat