Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

The Royal Philharmonic Society palkitsi kapellimestari Sakari Oramon

Oramo kiittelee BBC:n rohkeutta: vain mielikuvitus on rajana ohjelmistovalinnoissa

Kulttuuri
 
Conor OLeary
Sakari Oramo ja BBC:n sinfoniaorkesteri esiintyivät Last Night of the Proms -juhlakonsertissa Lontoon Royal Albert Hallissa kesällä 2014.
Sakari Oramo ja BBC:n sinfoniaorkesteri esiintyivät Last Night of the Proms -juhlakonsertissa Lontoon Royal Albert Hallissa kesällä 2014. Kuva: Conor OLeary

The Royal Philharmonic Society (RPS) on valinnut Sakari Oramon vuoden kapellimestariksi. Oramo toimii BBC:n sinfoniaorkesterin ja Tukholman filharmonikkojen ylikapellimestarina ja Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin taiteellisena johtajana.

Palkintoperusteissa mainittiin intohimon ja älykkään tutkimisen yhdistelmä, jonka hän toi läpi vuoden monenlaiseen ohjelmistoon. Oramo kiitteleekin BBC:n rohkeudesta antaa hänen tehdä niin monipuolisia ohjelmistoja kuin hän vain pystyy kuvittelemaan.

Oramo voitti äskettäin myös BBC Music Magazinen levypalkinnon orkesterisarjassa Carl Nielsenin ensimmäisen ja kolmannen sinfonian levytyksestä.

Royal Philharmonic Society palkitsi vuoden instrumentalistina pianisti Daniil Trifonovin ja vuoden nuorena taiteilijana pianisti Clare Hammondin. Koko palkittujen lista löytyy tästä linkistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat