Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Voiko Euroviisuissa menestyä ilman suurta lavashow’ta?

Kulttuuri
 

Euroviisujen semifinaaleissa nähdään tänä vuonna entistä näyttävämpiä showtemppuja ja visuaalisia efektejä. Miten tärkeää esillepano viisuissa on?

Mikki Kunttu
Mikki Kunttu

Mikki Kunttu, valo- ja lavastussuunnittelija:

”Biisi on edelleen kaiken a ja o, mutta se pitää osata laittaa esille nykyaikaisella tavalla. Delegaatiot voivat nykyään vaikuttaa niihin enemmän, ja tulevaisuudessa näyttäviä esityksiä nähdään varmasti vielä useammin. Pelkkä visuaalisuus ei silti riitä, esiintyjällä täytyy olla karismaa.”

Markku Ulander / Lehtikuva
Mikko Silvennoinen
Mikko Silvennoinen

Mikko Silvennoinen, tv-tuottaja ja euroviisuselostaja:

”Tänä vuonna Venäjällä ja Armenialla on visuaalisesti näyttävä show, ja ne ovat vetäneet tätä keskustelua. Finaaliin pääsi kuitenkin monta kappaletta, jossa ei ollut suurta show’ta, kuten Latvia tai Itävalta. Finaalista myös putosi erikoistehostemaita, kuten Valko-Venäjä. Tekniikka kehittyy koko ajan, mutta tämä on myös trendi. Esimerkiksi 2000-luvun alussa oli akrobaatteja ja luistelijoita, jotka tuntuvat nyt vanhanaikaisilta.”

Benjamin Suomela / HS
Jaana Pelkonen
Jaana Pelkonen

Jaana Pelkonen, kansanedustaja ja vuoden 2007 viisufinaalin juontaja:

”Helsingin finaalin jälkeen lavat ovat kasvaneet entisestään. Vastustan vähän sitä, että esitykset menevät kilpavarusteluksi. Rahalla saa kaikkea, mutta show voi olla myös sitä, että yksi ihminen seisoo lavalla laulamassa. Kyse on kokonaisuudesta, ja liian laskelmoitu esitys on minusta ärsyttävä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat